Cautare

29 de rezultate pentru "calab" (3.89 secunde)
Avand in vedere finalizarea lucrarilor din prima etapa de constructie a Diametralei Buzesti - Berzei - Uranus, incepand cu data de 13.01.2014, ora 05.00, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va relua circulatia pe liniile din zona, astfel:
MAGAZIN : Orase nemaivazute dar intalnite frecvent (Autor : ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Autostrada cu sertare locuite O imagine aproape suprarealista, demna de universurile onirice ale lui Dali:
Spitalele din Romania sunt pe primul loc, in Europa, la capitolul risc de infectii cu germeni rezistenti la tratamentele obisnuite.
Doina Parcalabu, fost sef al Casei de Pensii, a comentat declaratiile autoritatilor din ultimele zile privind lipsa banilor din Pilonul 2 de Pensii.
UEFA Champions League, sferturi de finala, meciul tur Milan - Napoli 1-0 Au marcat: Bennacer '40 Echipele de start: AC Milan:
AC Milan - Inter 0-2 UEFA Champions League, semifinale, meciul tur Au marcat: Dzeko 8, Mkhitaryan 11 Echipele de start:
Doina Parcalabu, fost presedinte al Casei Nationale de Pensii si lider senior pe PUSL, a comentat demersul Guvernului de a negocia pensiile romanilor cu Comisia Europeana.
UEFA Champions League, grupa F, etapa a 4-a Au marcat: Leao '12, Giroud '50 / Skriniar '9 Echipele de start: Milan:
UEFA Champions League, etapa a 6-a, Grupa F Newcastle United - AC Milan 1-2 (1-0) Au marcat: Joelington 33 / Pulisic 59, Chukwueze 84 Echipele de start:
google-analytics.com