"Gandul" dezvaluie ca politicienii au concurs culinar in "Divertis - Land of Jokes", iar "Serviciul Roman de Comedie" aduce o noua rubrica: "Visele oamenilor celebri"
De Pasti, romanii sunt convocati la doua ore de voie buna, la Pro Tv. Duminica, 4 aprilie, incepand cu ora 20.30, "Divertis - Land of Jokes" si "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" aduc poante cu politicieni si noutati de sezon.
De la 20.30, in "Divertis - Land of Jokes" telespectatorii sunt invitati la un festin culinar pregatit de politicieni. Acestia vor lasa deoparte discursurile si promisiunile si se vor intrece intr-un concurs de pregatire a mesei de Paste pentru romani.
Impartiti in doua tabere, una a PD-L, alta a PSD, politicienii sunt provocati in Tara Glumelor la o intrecere asezonata cu glume si presarata cu ironie. Pentru echipa PSD vor concura Victor Ponta (Doru Parcalabu) si Ion Iliescu (Cristi Gretcu), iar pentru cea a PD-L, Traian Basescu (Marius Aciu) si Emil Boc (Cosmin Selesi).
Cele doua tabere vor primi anumite produse ciudate, din care trebuie sa pregateasca masa romanilor. Tot in editia speciala, veti vedea ce se intampla cand o familie de chinezi va petrece sarbatorile intr-o familie de romani, iar un grup de puscariase asteapta cu nerabdare bucatele de Paste de acasa.