Cautare

799 de rezultate pentru "benat cod cu naut" (2.62 secunde)
Cele mai multe cazuri, cod rosu Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SAB-IF), Alis Grasu, a declarat, pentru agentia de presa Mediafax, ca in prima zi de Craciun, peste 600 de persoane au solicitat ajutor, cele mai multe cazuri fiind de cod rosu, precizand ca izolat au fost si solicitari cauzate de mancatul excesiv.
Cod galben in 32 de judete de ploi abundente, ninsori si vant puternic incepand din aceasta dimineata (Autor:
Aminarea intrarii in vigoare a noului Cod Fiscal arata cit de pregatita era Alianta D.A. ... Motive precum ca nu este moral si normal ca un cod fiscal sa fie aprobat astazi pentru a intra in vigoare miine nu stau in picioare.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. ... COD RUTIER 2013:
Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES.
In scrisoare, Iliescu ii solicita sefului statului sa utilizeze prerogativele prezidentiale pentru a remedia criza amanarii noului Cod Penal, rezultata din "ambitiile subiective" ale ministrului Justitiei.
Actualul cod al muncii nu mai raspunde nevoilor nimanui. Acest cod al muncii nu este unul al investitorilor straini, cum s-a spus.
In proiectul noului Cod al muncii, Guvernul a retinut o propunere a sindicatelor, privind perioada de reabilitare a angajatilor sanctionati pentru abateri, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.
Premierul Emil Boc a cerut parlamentarilor sa accepte promovarea noului Cod al Muncii prin angajarea raspunderii, sustinand ca modificarile propuse vor reduce cazurile de munca la negru si vor majora veniturile atrase din taxe varsate la buget, ca urmare a incheierii mai multor contracte de munca.
Inspectia Muncii a anuntat la inceputul acestei saptamani ca in perioada 2 - 15 mai (adica la mai putin de doua saptamani de la intrarea in vigoare a noului Cod al muncii) au fost inregistrate la nivel national 177.746 de noi contracte de munca.
Consiliul Europei:Romania a implementat doar trei din cele 20 de recomandari ale Grupului Statelor impotriva Coruptiei Romania a implementat in totalitate doar trei din cele 20 de recomandari ce ii fusesera facute de Grupul Statelor impotriva Coruptiei (GRECO) in raportul intocmit in 2010 de acest organism al Consiliului Europei, dupa cea de-a treia runda de evaluare cu privire la doua teme:
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata " Noul Cod Silvic, un strugure prea acru pentru diletanti", pe care o puteti citi in continuare.
SA FACEM FRONT COMUN Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele, si prin ampla consultare cu mediul de afaceri, dar toti adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, afirma premierul Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.
Membrii Asociatiei Brokerilor au aprobat la sfarsitul saptamanii trecute Codul de conduita privind protectia datelor cu caracter personal si au discutat proiectul Codului de etica, care va fi supus aprobarii membrilor asociatiei la urmatoarea adunare generala, in toamna.
Noul Cod al Constructiilor, care va intra in vigoare din 2007, prevede ca viitoarele cladiri sa fie construite doar cu firme autorizate.
Operatorii economici pot depune raportarile contabile la registratura unitatilor teritoriale ale MEF sau la oficiile pottale, prin scrisori cu valoare declarata, potrivit prevederilor Hotaririi Guvernului nr.
Imaginile ce ilusteaza dezastrul din Suceava ne-au fost trimise de colegii de la ziarele din acest judet, iar noua nu ne ramane decat sa reinnoim apelul catre persoanele cu dare de mana din judetul Constanta sa sara in ajutorul sinistratilor moldoveni si maramureseni.
Senatoul PDL Daniel Humelnicu crede ca noul Cod al Muncii va elimina o parte din munca la negru si la gri, a celor 1,5 milioane angajati din economia subterana.
Noul Cod Fiscal garanteaza bani mai multi in buzunarul oamenilor dar si venituri suficiente in pusculita statului. ... Bunaoara, Noul Cod de Procedura Fiscala propus de PSD care a produs contestatii vehemente din partea opozitiei parlamentare.
Adoptarea Noului Cod Fiscal -moment de referinta pentru dezvoltarea economico-sociala a Romaniei.
google-analytics.com