Cautare

799 de rezultate pentru "benat cod cu naut" (5.21 secunde)
Cod galben si portocaliu de ninsori, viscol si ger pana pe 23 martie. ... Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, 21 martie, noi avertizari cod galben si cod portocaliu de viscol, ger si ninsori abundente.
"Prin acest Cod al Muncii am vrut o Romanie atractiva pentru investitori, o Romanie care sa ofere angajatorilor posibilitatea de a angaja mai usor.
Proprietarii de case, de masini si cei care joaca la Bursa vor plati taxe si impozite mai mari la bugetul statului, incepand cu 1 ianuarie 2007.
Controversatul Cod Fiscal, initiat de ministrul Sebastian Vladescu, este criticat chiar din interiorul Guvernului. Leonard Orban, secretarul de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE) a declarat ca noul Cod incalca cerintele Uniunii Europene.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Chiar zilele trecute, necesitatea schimbarilor din Noul Cod al Insolventei a fost pusa sub semnul intrebarilor intr-o maniera gresita, denaturandu-se efectele pozitive pe care acestea il vor avea pentru toate partile implicate.
Dezbaterile pe noul Cod Fiscal - un pas spre normalitate. ... Zilele acestea am un nou prilej de a saluta un astfel de moment si anume cel al lansarii in dezbatere publica a noului Cod Fiscal.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica cu titlul: Noul Cod Fiscal nu avantajeaza un partid sau altul. ... Noul Cod Fiscal nu avantajeaza un partid sau altul.
Coduri GALBEN și PORTOCALIU de ninsori viscolite si ger Administrația Naționala de Meteorologie a emis doua avertizari de cod galben si cod portocaliu de ninsori si vant puternic. ... COD GALBEN In intervalul mentionat, vremea se va inrautati.
Doresc sa imi exprim incantarea ca acest cod va aparea in sfarsit, mai ales in conditiile in care necesitatea sa este foarte mare.
• Capitala si 33 de judete intra de joi seara pana vineri dimineata sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, iar vineri, intre orele 09.00 si 21.00, vor ramane sub avertizare 28 de judete.
Ar putea fi emis cod portocaliu Ion Sandu, directorul ANM, a anuntat, vineri, in cadrul Comitetului de Urgenta intrunit la Palatul Victoria, ca in noaptea de vineri spre sambata este posibil sa fie instituit cod portocaliu deninsori si viscol in mai multe judete.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Guvernul a elaborat o noua hotarire, prin intermediul careia va modifica o serie de prevederi din Titlul IX al noului Cod fiscal, publicat in "Monitorul Oficial" la 1 august.
2.210/2006, modificat si completat cu Ordinul 1.123/2007 si Ordinul 521/2007, contribuabilii persoane juridice cu domiciliul fiscal in judetul Bihor pot utiliza metoda de depunere a declaratiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanta ca metoda alternativa.
Mai exact, intregul trust de presa al mogulului va incepe, in zilele urmatoare, o mare campanie mediatica in favoarea noului Cod al Muncii, pentru care cabinetul Boc isi va asuma raspunderea pe 8 martie 2011, in fata Parlamentului.
Google a introdus in sistemul lor de operare Android linii de cod prin care putem fi urmariti mai usor de catre...Agentia de Securitate Americana, scrie arenait.net.
Noul Cod Silvic - intre exigentele europene si interesul national, pe care o puteti citi in continuare. ... ,, Codru-i frate cu romanul", ,, Codrule, Maria Ta" , ,,Imparat slavit e codrul" si multe altele.
COD PORTOCALIU de ninsori abundente si viscol in 10 judete si in Capitala. Avertizarea este valabila pana duminica seara Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo cod portocaliu de ninsori si viscol pentru 10 judete, plus Capitala .
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Necesitatea unui Cod al Integritatii", pe care o puteti citi in continuare. ... 115/1996 pentru declararea si controlul averii demnitarilor, magistratilor, a unor persoane cu functii de conducere si de control si a functionarilor publici, -legea nr.
google-analytics.com