Cautare

155 de rezultate pentru "arestati" (3.34 secunde)
Romanii implicati in "Marele Jaf" au furat operele lui MATIZ si GOGHEN Suspectii arestati in ancheta furtului de tablouri de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam nu aveau nici macar cunostinte minime de arta, din moment ce la audieri nu au stiut sa scrie corect numele panzelor sustrase sau ale pictorilor semnatari.
Gabriel Constantinescu si omul de afaceri Catalin Chelu, arestati in dosarul "Mita la Politie", sunt anchetati de procurorii botosaneni.
In vreme ce guvernul pare sa fi reluat controlul asupra tarii, iar cea mai mare parte a pucistilor au fost arestati sau s-au predat, exista in continuare militari rebeli care trag inca focuri de arma, anunta Sky News.
Marea majoritate a celor peste 13.000 de arestati sunt militari, din care cei mai multi sunt oamenii lui Gulen.
demonstrantii sunt batuti si arestati in aceeasi noapte si in dimineata urmatoare. ... multi demonstranti sunt arestati. ... Pana la aceasta data, in Timisoara s-au inregistrat un numar de 70 de morti, circa 355 de raniti si peste 900 de arestati.
Directorul general al Directiei Afaceri Globale, Petru Dumitriu, a precizat, ieri, ca romanii Ilie Nelu si Adrian Gancea sunt arestati in Irak pentru incalcarea regulamentului de ordine interioara a bazei militare americane unde lucrau si deocamdata nu sunt acuzati de spionaj.
el afirma ca, incepand de maine, din ordinul direct al lui Traian Basescu, 12 generali ai armatei romane vor fi anchetati si chiar arestati pentru presupuse fapte comise in timpul revolutiei din decembrie 1989.
In Germania sase romani au fost arestati dupa ce au sustras laptopuri si telefoane mobile din mai multe camioane aflate in miscare. ... Dar, ca sa nu fie acuzati de discriminare, alti cativa romani au fost arestati dupa ce au incercat sa-l santajeze pe un conational.
Q Magazine a facut cunoscuta aceasta realitate inca de la ora 2 a diminetii de sambata, cand am publicat si primele 4 nume ale ofiterilor arestati la Ankara.
Doi cetateni romani au fost arestati si pusi sub acuzare intr-un dosar de escrocherie, in Franta, relateaza L'Alsace.fr.O localnica din Kembs a alertat fortele de ordine, vara trecuta. ... Au fost arestati si doi presupusi complici.
Parlamentarii vor fi perchezitionati, retinuti, arestati sau trimisi in judecata fara a mai fi nevoie de acordul camerei din care fac parte.
Acesta spune formula "In numele Majestatii Sale, sunteti arestati". ... Tarziu noaptea, prin grija domnului Bodnaras, au fost ridicati cei cinci arestati din Palatul regal:
Ca sa aiba serviciile de unde sa-si recruteze acoperitii. De altfel, Camatarii sunt arestati ca sa fie eliberati si eliberati ca sa fie arestati. Ca sa continue tigania.
Pentru ca Alianta a scos in campanie la bataie faptul ca pesedistii sint corupti, au inceput arestarile, dar si astea sint facute asa dupa ureche sau asa par, odata ce toti cei arestati au fost eliberati dupa citeva zile.
Nu se putea intoarce acasa fiindca si tatal, si unchiul sau fusesera arestati. ... In 1958, o parte dintre participanti au fost arestati si condamnati;
Nu se putea intoarce acasa fiindca si tatal, si unchiul sau fusesera arestati. ... In 1958, o parte dintre participanti au fost arestati si condamnati;
Romani arestati in Danemarca dupa ce au ajuns cu bebelusul plin de sange la spital
Autoritatile romane vor cere astazi ca bebelusul romanilor arestati in Danemarca sa fie repatriat. Micutul e in spital, dar viata lui nu mai este in pericol.
"Ucraina va rezista", "Putin, ia mana de pe Ucraina!", "Putin, opreste-te!" si "Spune nu lui Putin", au fost cateva dintre mesajele de pe pancarte. In Sankt Petersburg si in Moscova au fost arestati mai multi manifestanti. Si in Bucuresti au loc manifestatii.
Trei spioni ai Kremlinului sunt arestati. Au pulverizat chimicale pe fetele soldatilor atunci cand au fost prinsi intrand intr-o fabrica de arme.
google-analytics.com