Cautare

4051 de rezultate pentru "aplicatia de la spitalul judetean mehedinti" (3.53 secunde)
Romulus Georgescu) Social-democratii vor sa castige, prin negocieri, si cat mai multe posturi de presedinti de consilii judetene. Potrivit legii electorale, acestia sunt alesi de consilierii judeteni si nu direct de catre electorat, asa cum s-a intamplat in 2012. PSD ar putea obtine 27 de sefi de consilii judetene.
Barbatul de 39 de ani din Pascani, care a ajuns la spital cantarind peste 300 de kilograme, a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Acesta a preluat functia dupa ce fostul director, Florin Filip, si-a dat demisia miercuri, in nici o saptamana de activitate. Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, unde au ramas internate doua dintre ele, iar cea de-a treia a fost transferata la un spital din Bucuresti.
Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) a intrat in posesia banilor pentru plata arieratelor celor 12 unitati sanitare din judet. Institutia a primit de la Bucuresti 13,34 milioane lei.
Dupa aceasta deviza par sa actioneze societatile comerciale care participa la licitatiile organizate de catre institutiile constantene.
Dupa cum se stie, Spitalul Judetean are paznici. Daca in urma cu ceva vreme se tot scria ca pentru a intra in spital la ore nepotrivite poti indupleca paza cu zece mii lei vechi, iata ca acum spitalul a gasit solutia: cartelele de acces.
Circulatia rutiera pe DE 70 in comuna Tamna din judetul Mehedinti este blocata la aceasta ora dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in urma unui derapaj. In urma impactului, unul dintre autoturisme a cazut de pe pasarela si a luat foc.
Circulatia rutiera pe DE 70, in comuna Tamna din judetul Mehedinti, a fost blocata ieri la pranz, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in urma unui derapaj. Dupa impact, unul dintre autoturisme a cazut de pe pasarela si a luat foc.
Mai multe firme din Oltenia au primit la momentul privatizarii de la statul roman ajutoare care totalizeaza 170 de milioane de lei. Suma cea mai mare au primit-o Uzinele Sodice Govora - nici mai mult, nici mai putin - 114 milioane de lei.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Finantele valorifica printr-un magazin propriu bunurile confiscate de alte institutii ale statului. Unele produse sunt la mana a doua. In ultimul an au fost confiscate doua autoturisme si doua barci, donate apoi de Fisc unor manastiri si unei primarii din tara.
Inspectia de Prevenire din cadrul I.S.U. Mehedinti va executa incepand cu 1 iunie controale tehnice de aparare impotriva incendiilor la toate locatiile din judetul Mehedinti, acolo unde vor fi amenajate sectii de votare.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "DROBETA" al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
O societate din Mehedinti livreaza materie prima pentru finisajele de lux folosite de Mercedes, Ford sau Crysler.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
În primele zece luni ale anului trecut, in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, balanta comerciala a inregistrat un excedent in valoare de peste 961 de milioane de euro.
Toate incercarile de repunere pe picioare a Combinatului de celuloza si hartie Celrom au fost spulberate. Peste doua saptamani, celor aproape 600 de angajati li se vor desface contractele de munca si vor intra in somaj.
In topul celor mai bogati 300 de romani, intocmit in 2009 de revista Capital, au fost inclusi, ca si anii trecuti, 13 intreprinzatori cu averi estimate la 533 - 584 de milioane de euro, in scadere cu peste 2-11% fata de anul trecut.
google-analytics.com