Cautare

2175 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti" (3.31 secunde)
Si nici n-ar fi de mirare dat fiind ca in 24 de ore i se poate intampla sa aiba un spectacol la matineu la National, repetitii la pranz la Metropolis, o ultima lectura undeva in jurul orei 17:00 la Bulandra, pentru a incheia ziua cu un spectacol de ora 22.00, pus in scena intr-un spatiu particular din Centrul Vechi al orasului.
Este un spectacol despre nemurire, pentru ca Madalina Manole va ramane mereu in amintirea celor care au iubit-o si carora li s-a dedicat, prin cantec.
Este un spectacol aparte, incitant, eclectic construit in spiritul unei spontaneitați artistice emotionante ce imbina intr-un mod original teatrul cu muzica si care isi propune abordarea intr-o maniera unica a unor tehnici jazz si compozitii proprii ale pianistului Marius Vernescu, unul dintre cele mai mari talente de jazz ale Europei (Quincy Jones, Presedinte Juriu - Montreux Jazz Festival).
Acesta este un spectacol de Vasile Muraru si Valentina Fatu, cu ocazia caruia publicul va putea sa ii revada, sa ii admire si sa ii aplaude din nou pe artistii Teatrului Tanase care abia asteapta reintalnirea cu spectatorii!
Fantanile din Piata Unirii au fost inaugurate joi, 20 septembrie 2018, printr-o reprezentatie memorabila a Orchestrei Simfonice Bucuresti si un spectacol multimedia de exceptie.
Sincer, tot acest bine care ni se face acum, dupa ce 16 ani la rind l-am tot cerut in van, mi se pare un spectacol cu multe lumini, cu surle si cu trimbite care se petrece nu la cererea noastra sau la a cea a sefilor acestui stat, ci la ordinele altcuiva.
Stagiunea politica a culminat cu un spectacol penibil pe cea mai mare scena din tara.
Este adevarat ca au fost salile pline la concertele de folk si trebuie sa spunem ca spectacolul a fost cu bilete vandute la casa, ceea ce mai rar se poate intampla, asa cum eram obisnuiti pe vremuri si era un lucru foarte bun, pentru ca lumea venea ca la un spectacol de teatru.
Pe 25 februarie, scena Teatrului National craiovean va gazdui premiera spectacolului "Ce-am avut si ce-am pierdut", spectacol eveniment dedicat zilei de nastere a simbolului Olteniei culturale.
Ei nu au fost condamnati la moarte, sunt membri ai societatii romanesti care au dreptul la viata, a spus Dragnea la Antena 3.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Apropo de stenograme, credeti ca nivelul discutiilor e diferit la Antena 3? ... Pe o scara a incorectitudinii jurnalistice, unde ati plasa Antena 3? ... Nu e vorba de corect sau incorect, Antena 3 e tot o televiziune anti-Basescu. ... Doar daca esti anti-Basescu poti sa apari la Antena 3.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3. ... Mai exact, acestuia i se promisese ca emisiunea "Vorbe grele" va fi mutata de la Antena 2 la Antena 3, in prime-time.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. ... Antena 3 - rating, regimul Basescu - perpetuarea la putere. ... Ca Antena 3 nici n-are interesul.
Antena 3 a devenit o televiziune globala.
Iar la anul va lansa un proiect foarte interesant pe Antena 3. Putem sa adaugam si oameni care au venit la Antena 3 dinspre Realitatea Tv sau dinspre posturile de televiziune mai mici, sa zicem, dar care au inteles ca in Antena 3 poti sa faci lucruri foarte variate.
Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. ... Deranjata de o asa-zisa "campanie de denigrare", Prodan a reziliat contractul cu Antena 1.
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator. Antena 1 a fost amendata pentru iesirea din scena a Ronei Hartner, scrie paginademedia.ro.
google-analytics.com