Cautare

61510 de rezultate pentru "antena 1 pitesti balul din dacia" (6.75 secunde)
HARTA autostrazilor din Romania. ... HARTA autostrazilor din Romania. ... Comarnic-Brasov (58 kilometri) In 19 decembrie anul trecut autoritatile au anuntat ca autostrada Comarnic-Brasov (58 kilometri), care va fi prima autostrada cu plata din Romania, va fi construita de Consortiul Vinci-Strabag-Aktor.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Asa cum s-a vazut imediat dupa lansarea sa, Dacia Logan a avut un succes neasteptat pe piata romaneasca, dar si mai neasteptat pe piata internationala.
Uzinele Dacia au reluat productia, dupa ce peste 60% dintre angajati au renuntat la greva.
In primul trimestru al anului in curs Dacia, marca de autovehicule a Grupului francez Renault, a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 20,3%, la 153. ... 842 unitati in acelasi interval din 2008, au declarat oficialii Renault.
Dacia a lansat ieri la Craiova, in Piata Prefecturii, o ampla campanie de teste cu modelul Logan, sub sloganul "Cu Logan, orasul tau este Europa", unde se poate castiga o Dacia Logan Ambiance 1.4 MPI.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Numarul masinilor noi inmatriculate in Romania a scazut, in primele noua luni, cu 1,4%, la 228.450 automobile, piata locala ocupand locul zece la nivelul Uniunii Europene in functie de volum, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).
In timp ce nemtii vin cu oferte de tuning mai mici sau mai mari pentru Dacia Logan, romanii apeleaza la tuning virtual. Elia Tuning - firma germana cu renume - a prezentat la Salonul de Tuning de la Essen ultima sa masina modificata, Dacia Logan.
la Geneva va prilejui prezentarea conceptului crossover Dacia Duster - caracterizat de producator ca fiind un concept futurist, cu caroserie musculoasa, realizat dupa colaborarea dintre centrul de design Renault din Bucuresti si cel din Guyancourt, din Franta.
Anul trecut, Renault a trimis o scrisoare prin care cereau acces la datele referitoare la privatizarea uzinei din Banie. ... Directorul general al Automobile Dacia, FranÇois Fourmont, a declarat ieri ca situatia de la Daewoo este neschimbata "de multe luni".
Constructorul de automobile Dacia intentioneaza sa exporte in acest an 75% din productie, a declarat, miercuri, directorul general Dacia Renault, Francois Fourmont. "In acest an, 75% din productia Dacia va fi exportata.
SUV-ul va avea un pret de pornire de 11.000 de euro, iar platforma tehnica va avea tractiune integrala. Dupa cum s-a anuntat deja, Dacia urmeaza sa lanseze, cel mai devreme în 2009, o versiune SUV a Loganului.
Situatia economica de la Dacia ar putea fi si mai rea decat acum, cand uzinele argesene au fost inchise pentru a o luna. Francois Fourmont, directorul general al Automobile Dacia, aprecia ca este posibil ca societatea sa renunte la 3000 de angajati.
In luna septembrie Dacia incepe comercializarea modelului Sandero Stepway, primul crossover din istoria marcii, prezentat joi, 7 mai, a.
Gama Logan a vandut, de la lansarea sa pe piata, in 2004, un numar de 1. ... 000 vehicule Dacia fiind comercializate pe pietele internationale, iar mai mult de 50% dintre acestea avand ca destinatie Europa Occidentala. Pana in prezent, 1. ... 000 de modele din aceasta gama, dintre care 1.
Automobile Dacia a anuntat in cursul zilei de miercuri ca va lansa o noua campanie de promovare a modelului Logan, campanie intitulata "Caravana Dacia".
Intr-un studiu privind satisfactia clientilor germani de automobile, Dacia a depasit marci precum Renault, Citroen, Ford si Opel, clasandu-se pe locul noua.
google-analytics.com