Cautare

7232 de rezultate pentru "alt discurs periculos cu samburi de adevar" (3.20 secunde)
Constiinta unui Liberal de Stanga : Un experiment periculos pentru viitorul Europei Romania a ajuns subiectul unui experiment periculos al birocratiei de la Bruxelles, care pune in discutie viitorul Europei.
Gheorghe Constantin (Constiinta unui Liberal de Stanga) : ... Mi se pare stupid si periculos sa dam vina doar pe clasa politica pentru esecurile, nu putine, din ultimii 25 de ani.
In cea de-a doua si ultima confruntare televizata dintre cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014, dl Iohannis a facut urmatoarea afirmatie:
Romania are asigurarea ca dispune de sprijinul FMI. Oficialul FMI a mentionat ca ar fi periculos pentru Romania sa renunte la masurile de ajustare adoptate".
Motorstorry ofera cateva "Sfaturi pentru condusul pe timp de iarna", pe care le puteti citi in continuare. Iarna a venit deja, in aproape toata tara, si e cazul sa ne reamintim cateva reguli despre condusul pe timp de iarna, pe drumuri cu polei, zapada sau gheata.
SENTIMENTUL de DIMINEATA: Bucuria "Pacii Americane" si Grijile Europene care ne vor aminti de sacrifiiciile care urmeaza Bursele vor celebra "acordul istoric" de azi noapte, dintre administratia Obama a SUA si Parlamentul acestei tari, care a fost odata cea mai mare putere a lumii.
"Sunt tot felul de situatii limita si la curse. ... Am stat departe de motocicleta jumatate de an, timp in care am pierdut un titlu national. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
Steaua s-a calificat in optimile de finala, dupa 4-2 la loviturile de departajare cu Ajax Steaua Bucuresti a reusit o calificare de senzatie in optimile de finala ale Europa League la fotbal, dupa ce a invins pe Ajax Amsterdam cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, joi seara, pe Arena Nationala din Capitala, in mansa a doua a saisprezecimilor de finala, scorul fiind de 2-0 dupa prelungiri.
Schimbarea uriasa care s-a produs de cateva zile in online La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa. Sfarsitul neutralitatii internetului inseamna insa un precedent extrem de periculos pentru toti utilizatorii.
Ce inseamna finalul neutralitatii dupa ce America a schimbat regulile jocului La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa. Sfarsitul neutralitatii internetului inseamna insa un precedent extrem de periculos pentru toti utilizatorii.
Cu ocazia concertului pe care il va sustine sambata, 30 mai, la Teatrelli, trupa Taxi va prezenta in avanpremiera Joc periculos, cel mai recent videoclip, care ii are ca protagonisti pe actorii Antonia Ionescu Micu si Radu Micu.
Cel putin asta este concluzia la care au ajuns medicii dupa ce au facut un studiu legat de problemele de igiena. Un medic din Israel trage un semnal de alarma si spune ca sapunul lichid este periculos pentru piele.
Chiar tranzitoriu, accidentul cerebral e periculos Romania se plaseaza pe locul al II-lea la nivel mondial in privinta deceselor prin infarctul cerebral Dupa un accident vascular cerebral (AVC), in decursul a cinci ani, calitatea vietii unei persoane este alterata cu aproxiamtiv 60%, avertizeaza un studiu efectuat la Universitatea Oxford din Marea Britanie.
9 semne secrete ca iubitul tau e psihopat Ai cunoscut un tip nou, simpatic, dar unele trasaturi de personalitate ale lui te pun pe ganduri? Te vezi cu un barbat despre care nu stii mare lucru, mai ales cand vine vorba de trecutul lui?
Excesul de grasime abdominala nu este doar inestetic, ci si extrem de periculos pentru sanatate. Oamenii de stiinta sunt de parere ca, desi grasimea corporala in exces nu este sanatoasa, grasimea abdominala este cu atat mai periculoasa.
Copiii care mananca impreuna cu parintii micul dejun si pranzul au un risc mai mic cu aproape 40% de a deveni obezi (Autoare:
Primavara aceasta se anunta extrem de agitata si, in loc de obisnuitele astenii ale anotimpului renasterii, vom avea de-a face cu isterii.
Un asteroid urias, potential periculos, se apropie de Pamant. Are o dimensiune de doua ori mai mare decat Burj Khalifa.
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a atentionat joi ca este periculos de subestimat Rusia si ambitiile presedintelui rus Vladimir Putin in contextul razboiului din Ucraina, transmite Reuters, preluata de Agerpres.
Secret periculos al masinilor. ... Cristina Scutaru) Titi Aur, multiplul campion national de raliuri care a infiintat Scoala de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur, a explicat, la DC News, ce inseamna pericolul in ceea ce priveste masinile puternice.
google-analytics.com