Cautare

787 de rezultate pentru "afrodisiac natural" (2.98 secunde)
Pentru zile senine si un echilibru emotional deplin, exista Depress Forte, un supliment natural ce contine 5 extracte din plante cu efect cicatrizant emotional:
Pentru producerea unei sticle Maresi lapte condensat de 250g este nevoie de 500g de lapte gras integral proaspat ai natural din Alpii austrieci. ... Laptele condensat Maresi este un produs 100% natural, fara conservanti si adaos de zahar, fiind disponibil in trei variante:
Exista solutia chirurgiei refractive cristaliniene, in cazul in care chirurgia refractiva corneana nu se poate aplica, care inlocuieste cristalinul natural cu un cristalin artificial sau se poate implanta un cristalin artificial peste cristalinul natural.
Inca din 1948, educatia pen¬tru mediul inconjurator a fost introdusa in mai multe sisteme de invatamant cu ocazia conferintei IUCN (International Unit for the Con-servation of Nature and Natural Resources) de la Paris.
Enzime care asigura digestia corecta Pentru a savura bunatatile culinare ale sarbatorilor de iarna fara riscul unor probleme digestive, medicii ne sfatuiesc sa avem la indemana un preparat natural pe baza de enzime active si plante care stimuleaza functia digestiva.
In afara produselor de Topoloveni, mai gasiti aici si produse de la Apuseni Natural Products: ... grisine ecologice - 7 RON, suc de mere natural din Dambovita, de la Parmen - 35 RON (5 litri);
Octavian Palade) Astazi va spunem care au fost originile satelitului natural al Terrei - Luna. Istoria singurului nostru satelit natural este mai violenta decat ne-am astepta.
Sorin Oprescu - scrie Roxana Jipa - isi doreste sa aiba in Bucuresti un BioParc, adica un parc zoo care sa adaposteasca animalele intr-un mediu cat mai apropiat de cel natural.
Padurile Romaniei fac parte din patrimoniul nostru cultural si natural si avem obligatia cu totii sa-l ocrotim. ... Lansez un apel colegilor din opozitie sa inteleaga ca protectia patrimoniului nostru natural tine de interesul national si de viitorul generatiilor noastre, nu de o lupta sterila intre politicieni.
Este un verde natural, intretinut de ploile primavaratice ale insulei. ... traditional si natural, pitoresc si autentic, un colt din Grecia ce-si pastreaza traditiile, educatia si principiile.
In schimb, daca visezi la ceva natural, in armonie cu ceea ce ne inconjoara, cu stilul rustic, cu acoperis verde, o casa confortabila, placuta, fara muchii si pe care o poti ridica la costuri absolut rezonabile, atunci merita sa afli mai multe.
Resveratrolul extras din samburi si coaja de Struguri se gaseste acum si in produsul natural Resveratrol Synergy, care are puternic efect antioxidant, antiaging si de de protectie a sistemului cardiovascular.
- Dupa interventia de reconstructie mamara, reconstructia areolei si a mamelonului este pasul final pentru redobandirea aspectului natural. ... O femeie poate alege fie un simplu tatuaj, fie reconstructia pentru a obtine un aspect cat mai natural si apropiat de starea initiala.
Medicina clasica nu are solutii la "Stafilococus aureus", "Escherichia coli", "Aspergillus niger" si altele, ori noi avem produse care solutioneaza natural toate acestea.
Vin aici oameni cunoscatori fata de ce inseamna natural. ... "Eficient, natural, romanesc". Mai multe detalii despre produse gasiti pe site-ul vivanatura.ro
Este si un bun remediu natural de a indeparta moliile, inlocuind astfel naftalina, si iti parfumeaza casa. ... Pune in umidificator coji de citrice sau cateva picaturi de ulei esential, iar camera ta va fi placut parfumata intr-un mod natural.
Dincolo de gustul bun, medicii recomanda consumul de porumb fiert ca pe un adevarat medicament natural de sezon care ajuta in lupta impotriva cancerului, tine bolile de inima la distanta, protejeaza vederea si sistemul osos si ajuta la memorie.
Iata mai jos un sirop natural, pe care il prepari acasa si are efect super rapid. Ingrediente: - 3 lamai - 3 linguri de miere - 125 de grame de hrean Pune hreanul intr-un blender si amesteca-l bine.
Produsul are un gust natural delicios, este bogat in proteine vegetale (83%), dispune de toți aminoacizii esențiali pentru organism, nu are zahar și are un conținut scazut de grasimi saturate.
Potrivit unor cercetatori si ufologi, bazele extraterestre sunt localizate pe jumatatea intunecata a satelitului natural al Pamantului, scrie Express.co.uk.
google-analytics.com