La magazinul Topoloveni situat pe Bd. Carol nr. 57 (zona Armeneasca) din Bucuresti puteti gasi produse naturale.
In primul rand, aici se gasesc la vanzare produse de la fabrica de magiun Topoloveni, precum: magiun de Topoloveni - 12 RON, zacusca (contine cepa si ulei) - 8 RON, bulion dim tomate (facut din rosii romanesti) - 6 RON, magiun eco (facut din prune ce provin din cultura certificata) - 20 RON/ 225 de grame, cosulete speciale de Paste (ce contin 6 borcane diferite cu valoare minima de 100 RON).
Vanzatoarea de aici ne asigura ca sunt "alimente functionale datorita temperaturii de fierbere - 60-70 de grade Celsius. Pastreaza vitaminele si fibrele, iar dulceturile sunt facute cu sirop de mar plus fructele respective, fara adaos de zahar si fara E-uri".
Pe borcanele cu magiun de Topoloveni este o indicatie geografica protejata, fiind si furnizorul Casei Regale.
In afara produselor de Topoloveni, mai gasiti aici si produse de la Apuseni Natural Products: tincturi cu efecte terapeutice pe baza de plante; produse de la Bio Romania: grisine ecologice - 7 RON, suc de mere natural din Dambovita, de la Parmen - 35 RON (5 litri); uleiuri de la Luna Solai, din diverse seminte; ceaiuri de la Evolet - la 10 RON / 45 de grame cutia.
Magazinul de pe Bd. Carol nr. 57 este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 20.00, iar sambata intre orele 9.00 - 17.00. Cu cardul Alpha Bank aici ai reducere de 5% la magiunul de Topoloveni, care este la promotie - 12 RON.
Preturile din magazinele Topoloveni din Bucuresti sunt mai mici decat in alte magazine unde se gasesc aceste produse.
In Bucuresti, sunt magazine proprii Topoloveni pe:
Strada C.A. Rosetti nr. 26
Strada Berzei nr. 44
Bd. Carol nr. 57
Comanda on-line: www.magiun-sonimpex.ro