Cautare

1739 de rezultate pentru "adevarul de bacau" (2.82 secunde)
Un avion de lupta Suhoi 27, apartinand Fortelor Aeriene Ucrainene, a fost interceptat joi dimineata de doua aeronave F-16 ale Fortelor Aeriene Romane in nordul Romaniei. Avionul Armatei ucrainene a fost escortat pentru aterizare imediata pe Baza 95 Aeriana Bacau.
Fiica sefului Politiei din municipiul Bacau, Ana Maria Tuluc, in varsta de 15 ani, a disparut de acasa fara urma. Tanara ar fi plecat singura de acasa, duminica, 10 aprilie, in jurul pranzului, insa nu a revenit nici pana in prezent
Barbatul care-ar fi aruncat doi copii in apele Barajului Beresti din Bacau este in continuare liber. Mai multe echipe de jandarmi, politisti si pompieri l-au cautat pe individ ore intregi, inclusiv in apa, pentru ca anchetatorii iau in calcul si posibilitatea ca el sa se fi sinucis.
Sase mii de euro spaga ca sa lucrezi ca asistent la Serviciul de Ambulanta Judetean Neamt. Asta arata motivarea data de Tribunalul Bacau in cazul arestarii preventive a directorului de la Ambulanta Neamt dar si a doua asistente.
Heliportul de la SJU Bacau face parte din proiectul de modernizare a Unitatii de Primiri Urgente finantat din fonduri europene prin Programul Operational Regional.
Bradul de Craciun stramb din Bacau a fost indreptat. Bradul din Pisa, asa cum a fost el denumit de internauti, a fost cel mai criticat brad din Romania deoarece cand a fost cumparat el prezenta o curbura naturala.
Peste 1000 de politisti, din Bacau, Iasi si Vaslui, au actionat, in sistem integrat, in perioada 30-31 iulie pentru prevenirea faptelor antisociale in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar. Politistii au constatat 38 de infractiuni si au prins 8 persoane urmarite national.
Procurorii DIICOT - Structura Centrala, cu sprijinul politistilor, au facut ieri 22 de perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii, in urma a doua cereri de comisii rogatorii formulate de autoritatile franceze, care vizau activitatea a doua grupuri infractionale organizate.
A fost deschis dosar penal dupa manifestarea mascatilor din Bacau costumati in soldati rusi. La parada mascatilor din Berzunti masinile erau inscriptionate cu litera "Z".
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt.
Peste 260 de elevi si profesori au fost evacuati din cauza unui incendiu la un liceu din Podu Turcului, judetul Bacau. Pompierii au intervenit la fata locului, insa incendiul, care izbucnise chiar intr-o clasa, fusese lichidat deja de reprezentantii liceului.
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
In timp ce era bine "scaldat” de valurile starnite de premierul Taricenu pe tema controlului exercitat de fostul partid de guvernamant asupra presei, prin intermediul publicitatii de stat, alte furtuni s-au abatut peste capul PSD-ului, mai exact peste doua dintre capete, respectiv cele apartinand lui Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.
Intentia liberalilor de a modifica substantial legile privind proprietatea - in sensul impunerii principiului restituirii integrale, in natura sau prin despagubiri acolo unde nu se poate altfel - i-a luat prin surprindere atat pe amicii cat si pe adversarii PNL-ului.
Ca sa nu se creada ca ceea ce va scriu ar fi 'sarcina de partid', tocmai mi-am dat demisia din PNTCD si din functia de vicepresedinte. Singura modalitate de a iubi astazi Romania este de a spune adevarul despre dvs.:
La sediul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, a avut loc sustinerea tezei de doctorat a jurnalistului Octavian Stireanu. ... Forta si vulnerabilitatea mass media", teza de doctorat a lui Octavian Stireanu a fost realizata sub indrumarea acad. ... Dupa o scurta deliberare a Comisiei conduse de prof.
Peter Imre demisioneaza de la trustul Adevarul Directorul general al trustului de presa Adevarul, Peter Imre, a decis sa demisioneze din functie, potrivit unor surse interne.
ADEVARUL LITERAR SI ARTISTIC: ... Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el.
Adevarul de Weekend: ... Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele:
Adevarul: ... Cum a luat nastere un colt de rai in centrul Capitalei Natura a renascut din propria ei cenusa. ... "Adevarul" va prezinta fabuloasa poveste a unei oaze de 190 de hectare chiar in buricul Bucurestiului.
google-analytics.com