Cautare

1739 de rezultate pentru "adevarul de bacau" (3.32 secunde)
SNP Petrom a aruncat o “bomba“ in curtea Rafo prin contestatia pe care a depus-o la dosarul de reorganizare judiciara a rafinariei onestene, dosar aflat pe rolul Tribunalului Bacau.
Mircea Ursache, presedintele AVAS, spune ca decizia de audit este o urmare a Ordonantei actualului Guvern de suspendare a actului normativ prin care se preluau de catre AVAS datoriile Rafo.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, in calitate de creditor al societatii Rafo SA Onesti, va selectiona o firma specializata pentru realizarea unui audit economico-financiar al societatii comerciale, informeaza AVAS.
Actiunea Aerostar Bacau a atins un nou maxim istoric saptamana trecuta, a carei valoare a ajuns pe piata la 53.000 de lei pe 14 ianuarie (fata de o nominala de 25.000 de lei), dupa o tranzactionare cu numai 500 de actiuni si in valoare de numai 26.500.000 de lei.
Conducerea Balkan Petroleum (BkP) a cerut Tribunalului Bacau sa aprobe cererea de reorganizare judiciara si faliment pentru Carom. Daca instanta va fi de acord, dupa modelul Rafo, si Carom ar trebui sa functioneze in baza unui plan de reorganizare.
Potrivit „Ziarului de Bacau“, trei europarlamentari si un raportor european s-au aratat interesati sa se intalneasca la Onesti cu reprezentanti ai sindicatului Rafinorul si ai sindicatelor de pe platforma industriala de la Borzesti, precum si cu salariati ai rafinariei, cu administratorii acesteia si cu autoritatile locale.
Licitatia pentru castigarea UREX Rovinari va avea loc astazi, caiete de sarcini cumparand, printre altii, SC SUCCES NIC COM SRL, condusa de Nicolae Sarcina, Lucia Barzaceanu, economista la SC SUCCES, in calitate de persoana fizica, SC ROMINEX SA, condusa de fostul subprefect de Gorj, Eugen Valceanu, dar si SC LEXI STAR SRL.
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
In incinta Grand Plaza Hotel din Bucuresti, Mivan Development a anuntat, miercuri, cea mai mare investitie din Romania intr-un lant de malluri, cu o suma de peste 700 de milioane de euro.
Grupul Dedeman din Bacau, cu activitati in industria constructiilor si auto, este interesat sa achizitioneze jucatori locali de profil si intentioneaza sa-si extinda reteaua de magazine la nivel national si in afara Romaniei, in estul Europei.
Alenia Aeronautica, membra a grupului italian Finmeccanica, a incheiat, marti, un acord cu Aerostar Bacau, in baza caruia cele doua companii vor colabora in cazul in care Romania alege avioanele de vanatoare Eurofighter Typhoon.
Retrocedarile haotice de la Statiunea Simnic incep sa-si arate coltii. ... Cristescu este nimeni altul decat fostul vicepresedinte al clubului de fotbal Universitatea Craiova.
In cadrul Consiliului Judetean s-a desfasurat ieri o consultare publica atat cu reprezentanti ai unor institutii deconcentrate, cat si primari ai comunelor din judet, dar si membri ai filialei Transelectrica Bacau cu privire la initierea unui proiect de realizare a unei legaturi electrice aeriene (LEA) de 400 de kilovolti.Finantarea proiectului retelei electrice va fi sustinuta prin programul BERD, iar executia lucrarilor va fi suportata de cei doi beneficiari, respectiv Transelectrica, pe teritoriul roman, si Moldelectrica, in Republica Moldova.
Ziua de 25 februarie le ofera bucurestenilor primul martisor al primaverii mult asteptate. Al patrulea magazin DEICHMANN din Bucuresti se deschide in cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza de pe Calea Vacaresti nr 391, sector 4.
Cora Lujerului, care gazduieste primul drive al retailerului, va lansa si serviciul de livrare la domiciliu in prima jumatate a anului viitor si estimeaza ca acest serviciu va ajunge la 5% din cifra de afaceri a magazinului, compania avand in plan extinderea coradrive si in alte hipermarketuri.
Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei. Investitia in amenajarea noului magazin se ridica la 400.000 de euro.
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
Trei magazine PROFI Standard au fost deschise saptamana aceasta la Bacau, Bucuresti si Belcesti, ajungand astfel la un numar total de 360 de unitati sub acest format.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. Capitan Zaganescu, nr.6, si are o suprafata totala de 400 mp, sala de vanzari fiind de 297 mp.
google-analytics.com