Cautare

1419 de rezultate pentru "aci alba iulia" (4.70 secunde)
Judetul Neamt - Tatiana Grosu, Centrul de Excelenta in Viticultura si Vinificatie din Chisinau, clasa a XI-a, Republica Moldova - Irina Ionita, Colegiul National Gheorghe Lazar, clasa a X-a, Municipiul Bucuresti - Elena Macsim, Colegiul National Mihai Eminescu, clasa a X-a, Botosani, judetul Botosani - Delia Cristina Mitrache, Liceul Teoretic Petre Pandrea, clasa a XII-aB, Bals, judetul Olt - Mihai Pocol, Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Simion Stefan, clasa a XI-a C, Alba Iulia, judetul Alba - Stefan Sebastian Popescu, Colegiul Economic Dionisie Pop Martian, clasa a XI-a, Alba Iulia, judetul Alba - Daria Stratu, Liceul Teoretic Aurel David, clasa a IX-a, Chisinau, Republica Moldova - Maria Adela Tudose, Colegiul National Mihai Viteazul, clasa a IX-a, Ploiesti, judetul Prahova - Ana Tifrea, Colegiul Nationa Mircea cel Batran, clasa a XI-a, Constanta, judetul Constanta - Georgiana Iuliana Ursachi, Colegiul Tehnic Latcu Voda, clasa a IX-a, Siret, judetul Suceava
Teodor Atanasiu (foto), presedintele PNL Alba si ministru al Apararii, sustine ca Alianta PNL-PD nu mai functioneaza in judet.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Iulia Girgau, de 33 de ani, a contestat in instanta decizia administratiei de a fi concediata. ... Mai tirziu am lucrat la registratura, la curierat, la centrala telefonica, am lucrat ca operator calculator si, in final, am trecut pe functia de referendi", ne-a declarat Iulia Girgau.
Colegiul National "Iulia Hasdeu" tipareste revista "Idealuri", in paginile careia semneaza articole chiar elevii de aici. "Iulia Hasdeu este simbolul liceului nostru.
Doamna Iulia Ungureanu croseteaza de-o viata. Fiica ei, Iulia Georgescu, este Director Marketing la Excelsior Stil si organizeaza de ceva vreme targuri hand-made.
Impreuna cu o alta antreprenoare din Bucuresti, Iulia, a creat un atelier de haine pentru femeile cu forme. ... Iulia si Maria potrivesc repede tinute de zi, de seara, de cocktail, de iesit in parc.
Pesurse.ro:Vadim Tudor sare in apararea lui Gigi Becali si il compara cu Iulia Timosenko Corneliu Vadim Tudor a remis o "Scrisoare deschisa" redactiei pesurse.ro, in care sare in apararea lui Gigi Becali si afirma :
Recent, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino), a avut loc evenimentul Luviane atelier de parfumerie si bijuterie - degustarea olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti create de artizanul parfumier Iulia-Victoria Neagoe. ... Si toate pot fi naturale, ne-a spus Iulia-Victoria Neagoe.
Iulia sii Andrei traiau o frumoasa poveste de dragoste de 7 ani. ... Insa Iulia a facut un pas in spate si a cazut de la peste 12 metri inaltime. ... Iulia s-a stins la spital dupa cateva ore.
Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale, Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care:
Iulia Salagean, hartuita de o domnisoara! ... Ce mesaje primeste Iulia Salagean! Cine i-a pus gand rau si cum are de gand sa o puna la punct, aflam acum chiar de la Iulia.
Sala Unirii din Alba Iulia va gazdui, luni, o serie de evenimente dedicate Unirii Principatelor Romane, care vor debuta cu intonarea Imnului de Stat al Romaniei si din care nu va lipsi traditionala Hora a Unirii, desfasurata in fata Muzeului National al Unirii.
ALBA.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
Aries, s-a incheiat fara nicio inundatie t Aceeasi remiza alba a fost consemnata si la Rm.
O persoana a reusit sa fure ieri aproape patru mii de euro de la o casa de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, dupa ce a atacat-o pe casiera.
Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia au dispus inceperea urmaririi penale in rem in cauza privind accidentul aviatic, pentru doua infractiuni:
Juramintele viitorilor ministri se vor depune, de acum incolo, la Palatul Parlamentului si nu la Cotroceni - urmand modelul presedintelui Trump, care a depus juramantul si a semnat decretele de numire in functie a membrilor Cabinetului la Capitoliu, si nu la Casa Alba.
Juramintele viitorilor ministri se vor depune, de acum incolo, la Palatul Parlamentului si nu la Cotroceni - urmand modelul presedintelui Trump, care a depus juramantul si a semnat decretele de numire in functie a membrilor Cabinetului la Capitoliu, si nu la Casa Alba.
google-analytics.com