Cautare

61331 de rezultate pentru "accidentu din brasov" (5.49 secunde)
Birocratia, razgandirea, trenarea, lipsa infrastructurii si coruptia scot din minti multinationalele care au in cercat sa faca ceva. ... • Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, semneaza in deplasarile sale din strainatate contracte pe banda rulanta pentru energie, gaze, reactoare, trenuri de mare viteza sau chiar portavioane.
Atacantul originar din Mali, Tamboura, a reusit atunci doua goluri in poarta gorjenilor. Cum transferul lui Matulevicius a picat, lituanianul semnand cu o echipa din Polonia, Pandurii s-a orientat catre varful african al macedonenilor, demarand deja negocierile.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
Reluam din Evenimentul zilei fragmente din prima marturisire facuta de Viorel Hrebenciuc in fata magistratilor care au emis mandatul de arestare in dosarul cererii de restituire a padurii printului Gheorghe Sturdza-Paltin.
Este toxica“, a afirmat Basescu la intalnirea cu presedintii de CJ si cu primari din tara, desfasurata la Poiana Brasov si avand ca tema modificarea Legii administratiei publice locale.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia nu poate sa scape de intermediarul SC BEST Recuperare Creante SRL din Alexandria, angajat, in schimbul unor onorarii enorme, sa recupereze creantele celui mai mare producator de carbune din tara.
Desi Delegatia Permanenta a PNL a transat pentru moment competitia neoficiala dintre Calin Popescu-Tariceanu si fostul presedinte Theodor Stolojan, acordandu-i primului un vot de incredere, liberalii din teritoriu continua inca sa se situeze, prin declaratii, de o parte sau cealalta.
  Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) le-a transmis un ultimatum reprezentantilor SC BEST Recuperare Creante SRL ca vor fi dati in judecata, daca nu reziliaza in mod amiabil contractul prin care au primit prin cesionare creantele celui mai mare producator de lignit din Romania.
Week-end-ul trecut, indragitul cuplu de prezentatori al postului Antena Stars s-a bucurat de un rasfat parca scos din perioada interbelica a Marelui Gatsby, la hotelul Alpin din Poiana Brasov.
nu se mai putea, ne ajunsese tuturor cutitul la os, dupa cea mai dura perioada de austeritate din perioada postbelica, dintr-o tara europeana.
Daca, in urma cu zece zile, decizia de a dizolva filialele PSD care obtinusera un procentaj de sub 20% la alegeri era contestata in principal de organizatiile judetene din Ardeal, Biroul Permanent National (BPN) al PSD a pus capat tensiunilor, stabilind coordonatorii pentru filialele in reorganizare.
Presedintele Federatiei Patronatelor din Turism este de parere ca Brasovul nu mai este primul judet in materie de turism din Romania, din moment ce investitiile din Mamaia au plasat Constanta in frunte, devansand Poiana Brasov.
Recent, premierul Emil Boc a invitat oamenii de afaceri chinezi sa investeasca in Romania intr-o serie de proiecte care vor fi realizate in parteneriate public private, precum autostrazile Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti.
Cel putin din declaratiile liberalilor constanteni participanti la Delegatia Permanenta desfasurata la Brasov:
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va propune Guvernului acordarea unui imprumut rambursabil in limita sumei de 40 de miliarde de lei societatii Rulmentul Brasov, pentru a asigura functionarea normala a intreprinderii in urmatoarele luni, au declarat surse din AVAS, citate de Mediafax.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), principalul actionar al Rulmentul Brasov, a respins la sfarsitul saptamanii trecute propunerea formulata de unii actionari minoritari privind divizarea companiei in trei firme.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a primit pana la termenul-li-mita de marti opt oferte din partea unor firme din Romania la licitatia organizata pentru desemnarea lichidatorului uzinei Tractorul Brasov. Potrivit surselor din cadrul companiei, citate de Mediafax, opt firme concureaza pentru contractul de lichidare a uzinei Tractorul Brasov.
Robotul NOX se simte atat de bine la Brasov incat a invatat sa vorbeasca romaneste si i-a invitat duminica in Tara Profi pe romani unde petrecerea a continuat pe ritmuri rock, impreuna cu trupele Compact si Vita de Vie.
Aflati aici care sunt cele mai noi metode de furt din locuinte si masini In fiecare an in perioada sarbatorilor hotii se inmultesc. In 2010 la Brasov au fost raportate 6.435 de infractiuni de natura judiciara.
Compania Centerra Capital Partners, care administreaza Flavus Investitii, firma care si-a adjudecat, prin licitatie, platforma Tractorul Brasov, intentioneaza sa investeasca anual in Romania 200 de milioane de euro, inclusiv in proiecte imobiliare, au anuntat reprezentantii firmei.
google-analytics.com