Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (2.75 secunde)
Mai exact, din decembrie 2006 pana in prezent s-au inregistrat 515 accidente auto cauzate de viteza, fata de aceeasi perioada din 2005-2006, cand s-au intamplat 620 de astfel de cazuri, soldate cu raniri grave si morti, potrivit Politiei Rutiere.
Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti:
Franciza a devenit foarte populara in lume si a ajuns sa contina jocuri video, jocuri de carti, desene si filme animate, benzi desenate si jucarii, fiind este considerata una dintre cele mai profitabile serii de jocuri video din toata lumea, cu peste 279 de milioane de exemplare de jocuri vandute global.
Politistii de la Brigada Rutiera au depistat sambata, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national pentru combaterea vitezei excesive, care a durat cinci ore, peste 6.500 de soferi care au depasit viteza legala, recordul fiind inregistrat de un barbat din Bucuresti, care circula cu 208 km/h.
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
Vederea neclara poate fi un simptom al unei mari varietati de afectiuni sau conditii de gravitate diferita de la usoare la grave. ... Cu toate acestea, vederea neclara poate fi data de infectii, inflamatii, traumatisme, cancer sau alte procese anormale;
A doua zi dimineata, mergind printr-un cartier al Clujului, m-am intilnit cu cei care-si duceau mortii la groapa. ... Ce-au facut cu blindatele?
Varstnicii cu pensii mai mici de trei milioane de lei au inceput de ieri sa intre in posesia celor 500.000 de lei promisi ca ajutor pentru Paste. ... Asteptau venirea postasului pentru a-l ruga sa le dea banii cu cateva ore sau zile mai devreme.
Caracteristica esentiala a acestei saptamani sunt Deniile.Luni, in Saptamana Patimilor, se face pomenirea patriarhului Iosif, vandut de fratii sai cu treizeci de arginti. ... Incepand cu Denia de duminica seara, se canta pana in Sfanta si Marea Joi urmatorul tropar:
Luni, in Saptamana Patimilor, se face pomenirea patriarhului Iosif, vandut de fratii sai cu treizeci de arginti. ... Incepand cu Denia de duminica seara, se canta pana in Sfanta si Marea Joi urmatorul tropar:
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
Un astfel de fenomen este supranumit "telefonul de la morti". ... Persoanele care au primit astfel de telefoane au avut o legatura stransa cu cei decedati și de cele mai multe ori convorbirile par desprinse dintr-o alta lume pentru ca legatura este extrem de slaba.
Principalele agentii de presa internationale au relatat despre protestele desfasurate marti seara la Bucuresti, notand ca mii de oameni cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa incendiul soldat cu 32 de morti.
Cel 60 de morti si 1.000 de raniti la Istanbul si Ankara. ... Dintre cei 60 de morti in confruntarile din Istanbul si Ankara, majoritatea sunt civili (The Telegraph) 8.53:
Magda Marincovici) Profesorul Nicolae Hancu avertizeaza intr-un amplu articol in Monitorul de Cluj ca alimentatia raspunde de 14 milioane de morti in lume, anual. Alcoolul si fumatul impreuna fac 12 milioane de morti. ... Hancu a vorbit despre epidemia de diabet si obezitate, cu explicatii tot in stilul de viata.
Dintre pandemiile care au secerat si ingrozit omenirea, celebre sunt ciuma bubonica din 1346-1350, cu nu se stie cate milioane de morti, si gripa spaniola din 1918-1920, cu aproximativ 21 de milioane de morti.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. ... "O echipa din Romania va stabili care pacienti pot fi repatriati cu avionul", a adaugat oficialul muntenegrean. ... Am lovituri destul de puternice pe corp, dar nu cu efecte majore.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cotrobaind deunazi prin valiza cu fluturi dintr-o boxa, am regasit un exemplar dintr-o revista din anul 1995, in care am publicat un interviu - fulminant pentru acea vreme-, cu Profesorul univ.
Procedura nu poate fi oprita Unde-i lipsa de democratie cu care a fost si este intoxicata toata Europa?
google-analytics.com