Cautare

14446 de rezultate pentru "accidente de circulatie in italia data de 08 09 09" (3.00 secunde)
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
MAE confirma 8 romani morti in cutremurul din Italia. Opratiunile de cautare continua Un comunicat nou al MAE confirma amploarea crescanda a tragediei din Italia:
Statisticile plaseaza Romania pe locul sase in UE in ceea ce priveste efectivele de ovine si caprine.
Dupa ce a venit in tara, unde a petrecut doua saptamani alaturi de cei doi copii ai sai, Raluca Zenga a plecat in Italia, la Genova, la sotul sau, Walter Zenga, care antreneaza acum in seria A, la echipa Sampdoria.
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
Am prieteni in Italia. ... In situatia mea sunt multi dintre cei care au lucrat vreodata in Italia sau si-au intemeiat chiar o familie acolo. Si-au facut prieteni, care vin periodic in Romania.
In tarile din Uniune, acolo unde romanii nostri au ales sa munceasca, nu sunt caini cu colaci in coada, iar slujbele lor, in cele mai multe dintre cazuri, nu au nicio legatura cu ceea ce au facut acasa si totusi ei sunt siguri de un lucru - nu se vor intoarce acasa.
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Eliminarea vizelor de catre autoritatile canadiene pentru cetatenii romani. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Canada reprezinta pentru Romania de multi ani un partener politic, economic si cultural important.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 15 iulie, o moneda din argint dedicata aniversarii a 150 de ani de la infiintarea de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a Oficiului de Statistica.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
BNR pune in circulatie doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 28 mai 2012, un set de doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice centrale ale Romaniei moderne - deschiderea primului parlament (bicameral) si constituirea primului guvern.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Ion Iliescu informeaza pe blog ca vineri, 11 iunie 2010, la Roma, a avut loc deschiderea Reuniunii Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC). In prezenta multor personalitati ale Academiei printre care s-au aflat dr.Ernesto Carpintieri , presedinte al A.E.R.E.C.
Moldovencele au luat cu asalt clinica de chirurgie plastica a Spitalului „Sf. Ioan“ din Iasi cu intentia declarata de a-si mari bustul pentru obtinerea unei slujbe mai bune în Italia.Conform dr.
Lucretia Borgia - Continuare - Legenda neagra Ca dealtfel tot restul familiei, de-a lungul secolelor, Lucretia a fost subiectul a numeroase calomnii si acuzatii.
(Articol scris de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr.
Alianta Nationala (AN), partid al dreptei traditionale din Italia si-a anuntat duminica dizolvarea, pentru a fuziona cu Forza Italia (FI) a lui Silvio Berlusconi, urmand sa formeze miscarea politica numita Poporul Libertatii (Pdl).
Senatorul PSD Marius Sorin BOTA, in calitate de presedinte al grupului de prietenie interparlamentara romano - italiana, a efectuat saptamana trecuta prima vizita oficiala la Roma.
Din punct de vedere tehnic care ar fi pasii care sa duca la alegeri anticipate? In Constitutie se vorbeste de dizolvarea Parlamentului in urma neinvestirii de doua ori a Guvernului, iar dizolvarea ramane la latitudinea presedintelui.
google-analytics.com