Cautare

2066 de rezultate pentru "a daramat 5 stalpi in cluj" (2.61 secunde)
In Gandul, Cristian Tudor Popescu (foto) scrie despre Madalina Manole, Dan Diaconescu si dezgroparea Ceausestilor. Articolul poarta titlul "Era mai bine pe vremea lui Ceausescu" si il puteti citi in continuare. 'Madalina Manole s-a sinucis, Ceausestii au fost dezgropati, Dan Diaconescu presedinte.
Guvernul da bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului dar inchide scoli si spitale O noua catedrala se construieste in centrul Bucurestiului, cu 600 de milioane de euro.
Terasa a fost inaugurata in vara anului 2015 cu o petrecere din care nu au lipsit baloane cu heliu inaltate spre cer. ... joia cu cinema in aer liber, concerte live, workshopuri educative. ... Nu inventam roata, doar o folosim pentru a avansa Halele au niste puncte forte:
Nici CANCERUL nu l-a daramat asa!
"Fabulos!", "Magnific!", "Perfect!" sunt doar cateva dintre cuvintele ce puteau fi auzite rostindu-se aseara de zecile de mii de fani prezenti in Piata Constitutiei din Bucuresti, dupa un show care, cu siguranta, va ramane in istorie:
Cristian Tudor Popescu, senior editor al ziarului Gandul, a scris un articol emotionant despre filmul "Valurile Dunarii", "Casablanca" romaneasca, ramas in sufletul oamenilor din China, dar uitat de majoritatea romanilor Oare cati romani, intrebati care sunt filmele lor romanesti preferate, ar numi Valurile Dunarii, bijuteria lui Liviu Ciulei si Titus Popovici din 1959?
Biserica de lemn a Manastirii Sapanta-Peri este cea mai inalta biserica de lemn din lume. ... Turla manastirii este vizibila de la o distanta de 5 kilometri peste Tisa si poate fi admirata de romanii din Transcarpatia, regiune a Maramuresului istoric ramasa in Ucraina.
Dupa cancerul la plamani, fostul solist al trupei Compact a fost diagnosticat si cu tumora pe creier. Bolnav de cancer la plamani, Leo Iorga a fost diagnosticat si cu tumora pe creier.
Diferenta de varsta in cuplu, ca orice aspect care iese din tiparele societatii, creeaza controverse. ... Cele mai la indemana, si in aceasta situatie, sunt cuplurile de vedete, deoarece acestea sunt expuse permanent publicului. Este diferenta de varsta un impediment in calea fericirii in doi sau dragostea poate invinge totul?
Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv.
Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv.
[email protected] (15 -21 aprilie) - Cu cei 4 militari implicati in explozia unei bombe-capcana in Afganistan cifra sacrificiilor armatei romane se ridica la peste 200 de raniti si 20 de morti, de la debutul implicarii noastre.
Pai ce motiv mai bun de a asculta telefonul unui ziarist decat acela de a afla informatii. ... traim intr-o tara departe de a fi sanatoasa.
Se spune ca orice credinta te innobileaza, iar poporul roman se considera, pesemne, extrem de credincios - fapt confirmat si de statistici si barometre de opinie realizate de-a lungul timpului.
Se pare ca prima atestare documentara a baniei de Jiu (succesoarea baniilor de Severin si Tismana) dateaza de la 23 aprilie 1486. Asadar, in curand se vor implini 520 de ani de la infiintarea baniei din Craiova.
In secolele VII-VIII dupa Hristos, in Imperiul Bizantin a aparut o miscare spirituala considerata eretica in interiorul Bisericii Ortodoxe, care avea drept scop distrugerea icoanelor. ... Teroarea instaurata de ei a adus in randul martirilor pentru credinta sute de suflete.
"Mecanicii de locomotiva sa sune sirena cand trec pe acolo" La conferinta de presa premergatoare partidei, antrenorul Mihai Iosif a vorbit despre meciul care urmeaza, dar si despre noul stadion din Giulesti.
Liderii organizatiilor locale ale PSD din Cluj care au obtinut rezultate slabe la alegerile europene risca sa fie pedepsiti. Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus.
Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
google-analytics.com