Cautare

1550 de rezultate pentru "92" (1.79 secunde)
Liderul democrat-liberal, Emil Boc, a declarat, luni, ca PDL "nu are ce discuta" cu PSD si ca asteapta ca social-democratii sa "iasa din ambiguitate", semnand motiunea de cenzura a PDL sau initiind alta.
PIN sustine ca, in urma sesizarii oficiale a lui Cozmin Gusa, referitoare la avantajele patrimoniale pe care primarul Adriean Videanu le-a obtinut in urma montarii bordurilor de granit din Bucuresti, Curtea de Conturi a confirmat ca isi extinde cercetarile in respectivul dosar.
Sala mare a Casei de Cultura din Constanta a fost aseara neincapatoare pentru miile de oameni veniti pentru lansarea oficiala a candidatului PD-L la Primaria Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, precum si a candidatului la presedintia Consiliului Judetean, Ion Popescu.
Primarul Emil Boc si-a reluat luni activitatea la Primaria municipiului Cluj-Napoca dupa interventia medicala de indepartare a pietrelor la rinichi de saptamana trecuta, urmand sa se prezinte la control peste doua saptamani.
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Situatie de neimaginat in teritoriu, unde, conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean, au fost declarate nule circa 35.000 de buletine de vot, ceea ce reprezinta peste 12% din totalul voturilor valabil exprimate.
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Ioan Corodan (PNL) - 92%, Gheorghe David (PDL) - 91%, Nemeth Csaba (UDMR) - 90%, Mario Ovidiu Oprea (PNL) - 87%, Radu Campeanu (PNL) - 86%, Gheorghe Funar (PRM) - 82%, Ioan Solcanu (PSD) - 81%, Dan Mircea Popescu (PSD) - 80%.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Parlamentul European este institutia comunitara care reprezinta cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, in numele a 492 de milioane de cetateni.
Europarlamentarul roman Constantin Dumitriu (PPE-DE, PD-L) a adresat pe 22 iulie o intrebare scrisa Comisiei Europene referitoare la continuarea programului "Renta viagera".
Toate partidele parlamentare, cu exceptia PRM, au cheltuit mai multi bani decat veniturile declarate in campania pentru alegerile locale din iunie.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Purtatorul de cuvant al PNL, Tudor Chiuariu, a declarat ca programul de guvernare prezetat sambata de PSD ar trebui sa se numeasca "Cele 10 fantezii ale lui Mircea Geoana", avand in vedere ca social-democratii nu au explicat de unde vor avea resurse pentru promisiunile din program.
Chestorii Camerei Deputatilor propun intr-un memorandum intern trimis Biroului Permanent un buget al institutiei pe 2009 in valoare de 395.199.000 de lei, reprezentand o crestere cu 46,5% fata de bugetul din acest an.
Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a trimis joi dosarul in care PRM a cerut anularea Hotararii de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale la Curtea Constitutionala (CC), desi apreciaza ca textele de lege criticate sunt constitutionale.
Un studiu lansat luni de Institutul pentru Politici Publice (IPP) releva faptul ca C.V. Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
Curtea Constitutionala a decis marti ca Ordonantele de modificare a Legii electorale sunt constitutionale, respingand astfel exceptiile ridicate in procesul in care PRM a solicitat anularea Hotararii de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale.
google-analytics.com