Cautare

15078 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (5.63 secunde)
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Anemia Doar 4 milioane de angajati mai contribuie pentru toate pensiile si toata asistenta medicala. Nu-i de mirare ca banii nu ajung.
Anemia Doar 4 milioane de angajati mai contribuie pentru toate pensiile si toata asistenta medicala. Nu-i de mirare ca banii nu ajung.
Basescu, sanctionat de romani cu respingerea ideii de republica semiprezidentiala Peste jumatate dintre romani sunt de acord cu demiterea Guvernului de catre Parlament, releva datele unei cercetari realizate de Fundatia Soros Romania in cadrul programului Studii Electorale Romanesti.
Astazi se implinesc 157 de ani de la Mica Unire, realizata de Alexandru Ioan Cuza pe 24 ianuarie 1859, la Bucuresti Pe 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza, ales domn al Moldovei pe 5 ianuarie in acelasi an, a fost numit domnitor si in Tara Romaneasca.
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
Presedintele executiv al PSD si seful tuturor deputatilor, Adrian Nastase a beneficiat in 2005 de o mostenire de peste 750.000 de dolari, dupa cum reiese din declaratia sa de avere din 30 decembrie 2005.
AGERPRES informeaza ca Boc da cu bani in alesii PDL inaintea motiunii de cenzura. 'In topul alocarilor bugetare pentru propriile colegii de parlamentar se afla ministrii Traian Igas, Anca Boagiu si Gheorghe Ialomitianu.
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
Joi, 19 aprilie, la ora 10.30, incepe editia a XXI a tIMOn - Targul Imobiliar National, cu un record de 116 firme expozante si peste 150 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului.
Problema unei posibile invazii a muncitorilor din noile state care vor adera in 2007 a debutat pe la inceputul acestui an, cand un raport al Migrationwatch citat de "Daily Telegraph" si preluat de EurActiv a atras atentia ca Marea Britanie s-ar putea confrunta cu 300.000 de muncitori din Bulgaria si Romania.
Potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, anul acesta si-au petrecut vacanta de Paste si cea de 1 Mai pe litoralul romanesc 24.000 de turisti, adica de doua ori mai mult fata de anul trecut.
Viorel Dolha (Continuare) Dintre numele de ape din Transnistria amintim Tiligul, Ingul, Inguletul, Baraboi, Volosica, Balacliica, Berezan, Cuciurean, Tigheci, Putred, Soroca, Ocnita, Darla, Udici, Sahaidac (veche denumire pentru desaga), Moldovca, Busa, Tatrani, Humor, Merla, Usita etc.
Gerota - Bucuresti Invadati de bacterii - De la o vreme incoace, moda pare sa cuprinda si bolile, scotandu-le la defilare, pe rand. Un nedorit loc de frunte in topul suferintelor cu raspandire de masa il ocupa cistitele, o boala care le chinuie mai ales pe femei.
Colectionarea compulsiva de obiecte (CCO) reprezinta o colectionare excesiva de obiecte fara valoare, cum ar fi ziare sau gunoi, insotita de inabilitatea de a renunta la ele.
Presedintele Traian Basescu nu a scapat ocazia de a-i ataca din nou, ieri, pe cei 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea sa din functie.
Autismul afecteaza diferit creierul barbatilor si al femeilor Autismul afecteaza in mod diferit creierul barbatilor si al femeilor, releva un studiu britanic, citat de BBC, preluat de agerpres.ro. Experti britanici au studiat tomografiile a 120 de femei si barbati, jumatate dintre cei studiati suferind de autism.
Toamna si umezeala pe care o instituie prin ploi si temperaturi joase acutizeaza o serie de boli cronice de care sufera unii dintre noi. O astfel de afectiune ce renaste odata cu intrarea in sezonul rece este poliartrita reumatoida, cunoscuta popular drept reumatism.
google-analytics.com