Ziare.com informeaza: Dan Diaconescu, in colaborare cu opt partide pentru a intra in alegeri

Partidele fie vor fi absorbite in Partidul Poporului, daca acesta se va putea infiinta, sau vor reprezenta o modalitate de a intra in alegeri, a explicat patronul OTV.
"Avem o apropiere fata de opt partide. Avem cu Partidul Romania Europeana, cu PIN si alte formatiuni. Sunt colaborari care intra in vigoare numai daca in data de 17 august vom fi din nou respinsi la Curtea de Apel. Mergem pe cont propriu si absorbim aceste formatiuni care s-au anuntat alaturi de noi. Daca suntem respinsi, vom apela la una din aceste formatiuni sau la mai multe, vom incerca sa le schimbam denumirea in Partidul Poporului", a declarat Dan Diaconescu, la Realitatea Tv.
Patronul OTV a explicat ca formatiunea sa politica va fi una de stanga, urmand sa fie exclusa orice colaborare cu PDL si Traian Basescu.
"Incercam sa-i coalizam pe toti cei de stanga, oameni amarati, nevoiasi (...) E momentul sa ne unim si sa ne incercam si noi sansa, sa venim si noi, prostimea, cum se zice, la putere", a declarat Diaconescu.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, a explicat la randul sau ca o colaborare cu Dan Diaconescu va duce la realizarea unei constructii pentru electoratul de stanga, care nu se simte atras de Uniunea Social-Liberala.
"Constructia la care lucram este una de stanga, capabila sa dea o gura de oxigen pentru cei care la ora actuala se simt oarecum dati la o parte de constructia care ocupa zona de stanga, USL", a declarat si Lavinia Sandru.