Cautare

59 de rezultate pentru "tsunami" (2.61 secunde)
Dar oare, merita sa nu vezi oceanul pentru ca exista posibilitatea unui tsunami? Sa nu vezi lumea de la etajul cel mai de sus pentru ca exista posibilitatea unui cutremur?
Sau sa transmitem, prin e-mail, mesaje despre copii gasiti dupa oribilul tsunami, ca poate il recunoaste cineva… Se gasesc, in conditii tragice, si sacalii.
Opozitia aseamana masura 16% cu ce poate fi mai rau in lume, cu un "tsunami fiscal” ce va avea repercusiuni foarte puternice in perioada urmatoare”.
Dramatizam si plangem la filme siropoase si facem donatii pentru victimele tsunami. Dar de ai nostri cat ne pasa? Poate ca sunt cate unii care mai asteapta sa le pese altora, alora care trimit ajutoare expirate din afara, chipurile "sensibilizati” de orfaneii aterizati prin canalizari.
Au liste -incropite la repezeala, de-ti si vine sa razi, dar le au, doar asa, de dragul… depesedizarii cica (depesedizare, deparazitare sau deratizare se cheama oare?) - , iar cat despre Ministerul Tsunami (a lui Blaga mai precis), treaba-i clara.
Am facut spectacol din ajutorul pe care l-am dat amaratilor loviti de tsunami. Ne-a placut sa ne dam in spectacol - doar era televizat.
Chiar daca au stat ascunsi dupa deget, baietii au pornit un tsunami importiva bunicutei. Cum imaginea lui Iliescu nu mai poate fi asociata cu un zgarie-nori stabil, ci mai degraba cu coliba unchiului Tom, valul a fost devastator.
Daca insa se declanseaza un tsunami, o deflagratie cu morti si raniti, un incendiu devastator, un cutremur sau daca raurile ies din matca si inunda, distrug, omoara, astfel de evenimente fac stirea zilei pentru orice mijloc de informare in masa.
De la tragedia „Gemenilor“ newyorkezi la atentatele din Israel, de la luptele din Afganistan si Irak la nenorocirile de la Madrid si Londra, de la tsunami in Thailanda la catastrofele aviatice din orice colt de lume, printre victime sau martori sunt si conationali de-ai nostri.
Numeroase familii asteptau luni cu disperare vesti despre cei dragi din arhipelagul Tonga, rupt de lume dupa puternica eruptie vulcanica de sambata ce a provocat un tsunami in Oceanul Pacific, relateaza luni AFP, potrivit Agerpres.
Micile insule ale Regatului Tonga au suferit pagube extinse din cauza eruptiei vulcanice masive si a tsunami-ului care a urmat.
ßi de ce este exacerbat, alimentat pana la nivelul unui tsunami international, un fapt ce putea fi limitat la o disputa intre promotorii libertatii de exprimare si cei ai respectului fata de religii.
Suspecta luare de pozitie a presedintelui Traian Basescu fata de caracatita dosariadei care a cuprins intreg spectrul politic ma face sa ma gindesc la cit interes a existat ca partidul ce se opune evident politicii primului om in stat sa fie afectat de acest tsunami al dezvaluirilor.
Turcia (am luat de exemplu candidatul cu cele mai lungi negocieri, de la inceputul anilor '80!) nu-si poate asuma gestul sinucigas de a forta extinderea prea curand dupa valul "tsunami".
Circul jalnic initiat de presedintele PRM a starnit, pe buna dreptate, un "tsunami" de indignare, dar si o formidabila tristete.
Nu conteaza ca se vota in Parlament suspendarea presedintelui, programul de lucru romanesc e imuabil, neclintit de niciun tsunami. Am sentimentul ca, in doua zile, cei doi barbati - care par chiar sa semene intre ei - vor deveni un fel de amici.
Viata se manifesta asemeni unui tsunami care loveste pe oricine, nediscriminatoriu, afectindu-i deopotriva pe saraci si bogati. Unii sint insa mai favorizati decit altii, astfel ca cei pe care valul ii loveste cel mai tare sufera in timp transformari ireversibile de comportament, si nu numai.
Manifestatii, greve prelungite, intersectii ocupate, spectacole anulate - sindicatele din Franta vor incerca marti sa "paralizeze tara", cu cateva zile inainte de adoptarea, probabila, in Parlament a unei reforme controversate a sistemului de pensionare.
Miraj Tsunami sustine insa ca a fost victima unei escrocherii, si ca sotia lui ar fi platit suma de 140.000 de euro cash pentru casa si a fost pusa sa semneze acte false, iar de atunci fostul proprietar nu a mai fost de gasit.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com