Cautare

789 de rezultate pentru "teodor" (2.80 secunde)
Teodor Baconschi, dispus sa demisioneze Teodor Baconschi, ministrul afacerilor externe, a declarat, ieri, ca ar accepta sa-si dea demisia daca seful Guvernului din care face parte i-ar cere acest lucru, ca urmare a amanarii aderarii la spatiul Schengen:
Ministrul de Externe Teodor Baconschi a spus, in cadrul emisiunii Romania politica de la Realitatea TV, ca elogiul pe care i l-a adus Elenei Udrea trebuie interpretat doar ca o reactie de "curtoazie".
Argumentele legate de esecul ApR (Alianta pentru Romania), condus de Teodor Melescanu, si de ascensiunea lui Corneliu Vadim Tudor la alegerile din 2000, sunt extrem de interesante.
Asta e procedura", a sustinut viceprimarul Craiovei, Teodor Sas. ... "La sase dintre ele, proiectul este in stadiu avansat si lucrarile ar putea incepe mai repede, dar nu stim exact cand", a mentionat Teodor Sas.
Ministrul de Externe al Romaniei, domnul Teodor Baconschi, raspunzand ieri unor intrebari Mediafax, a dat in balbaiala. ... Inainte ca domnul Teodor Baconschi sa dea in balbaiala, s-a intamplat ceva extem de spectaculos.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost si el vazut ca favorit de 21% dintre subiecti, in timp ce Dan Diaconescu ar obtine 12% dintre optiuni, Vadim Tudor 6%, George Becali 3%, Teodor Baconschi 2% iar Kelemen Hunor tot 2%.
• La randul lor, ministrii Afacerilor Externe si Apararii, Teodor Baconschi si, respectiv, Gabriel Oprea, le transmit romanilor mesaje de Paste.
Semnatarii motiunii solicita premierului Emil Boc schimbarea strategiei MAE si inlocuirea ministrului Teodor Baconschi".
El i-a ironizat apoi pe Teodor Baconschi si pe Theodor Paleologu, spunand ca acesta din urma ar trebui sa isi ia "cele doua porumbite" si sa mearga cu ele in parcul Plumbuita, unde sa-i convinga pe oameni sa il voteze ca primar la sectorul 2 al Capitalei.
In Alba, Ion Dumitrel are, conform sondajelor PSD, putin peste 40%, in timp ce Teodor Atanasiu si Ioan Florea nu trec, niciunul, de 30%. ... Presedintele PDL al CJ Maramures, Mircea Man, conduce, in sondajele PSD, cu aproape 40%, candidatii USL, Teodor Ardelean si Calin Matei, obtinand cel mult 30%.
Ministrul Afacerilor Externe Teodor Baconschi, participant la discutiile de luni de la Beijing, a declarat pentru HotNews.ro ca primul-ministru chinez s-a referit la cinci "principii de implementare" in privinta demararii acestor investitii. Teodor Baconschi:
Prim-vicepresedintele PDL, seful diplomatiei Teodor Baconschi, a declarat, marti, ca in cazul in care va candida la alegerile parlamentare de anul viitor nu va imparti in colegiu, atat el, cat si echipa sa de campanie, produse de genul ‘mititei, bere si galeti‘, el respingand, totodata, si criticile opozitiei fata de expresia sa ‘Romania care cerseste‘.
Prim-vicepresedintele PDL, seful diplomatiei Teodor Baconschi, a declarat, marti, ca in cazul in care va candida la alegerile parlamentare de anul viitor nu va imparti in colegiu, atat el, cat si echipa sa de campanie, produse de genul ‘mititei, bere si galeti‘, el respingand, totodata, si criticile opozitiei fata de expresia sa ‘Romania care cerseste‘.
Primul pe lista pentru Consiliul Local Craiova va fi chiar Solomon, iar urmatorii vor fi din randul celor "sapte asa-zisi tradatori, de fapt eroii Craiovei", in frunte cu viceprimarul Teodor Sas, a sustinut edilul, referindu-se la cei sase ex-pedelisti si la Iulian Mincu, aproape exclus si el din PNL.
Melescanu a fost cam oportunist, il cam atrag functiile Ion Iliescu a comentat, intr-un interviu Realitatea TV, decizia lui Teodor Melescanu de a accepta sefia SIE, spunand ca fostul liberal "a dezamagit" si ca reactia dura a lui Crin Antonescu in acest caz a fost indreptatita.
Si asa a aparut cu Plicimen, alias Prigoana, pe post de candidat pentru Primaria Generala, cu pacaliciul ala politic(altminteri, ca om si, daca s-ar lua mai mult in serios, ca om de cultura, este un tip fermecator) de Teodor Paleologu la sectorul 1, cu cleptocratul Negoita la 3 si cu penalul de Poterasu la 6, si cu liniute la celelalte sectoare, echipa PDL seamna cu ingerii de pe dric.
Singurii care au iesit la atac impotriva aripii pro-UNPR au fost intelectualii - Teodor Baconschi, Teodor Paleologu si Cristian Preda.
Fostul consilier prezidential crede ca oferirea de catre Victor Ponta a functiei de consilier prezidential pentru Teodor Melescanu reprezinta, de fapt, indeplinirea unei obligatii pe care actualul premier o avea fata de fostul sef SIE.
Cel care a intermediat toate negocierile dintre PNL si Palatul Cotroceni a fost Teodor Atanasiu, au precizat surse liberale. Joi, prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a fost desemnat coordonator al campaniei PNL Bucuresti.
Si tot ele au povestit ca multi liberali s-au inflamat dupa ce Marian Munteanu a dat in gropi in direct la TV, unde s-a spart afirmand ca oferta de a fi candidatul PNL i-a fost facuta de Teodor Atanasiu inainte de retragerea lui Ludovic Orban, implicit inainte de inculparea acestuia din urma intr-un dosar penal.
google-analytics.com