Cautare

789 de rezultate pentru "teodor" (3.58 secunde)
Patriciu nu dauneaza imaginii partidului Liderii PNL Puiu Hasotti si Teodor Melescanu au declarat ieri ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu nu afecteaza imaginea partidului, in replica la afirmatiile fostului presedinte liberal, Valeriu Stoica.
Teodor Atanasiu (foto), presedintele PNL Alba si ministru al Apararii, sustine ca Alianta PNL-PD nu mai functioneaza in judet. ... Propunerea de excludere din partid a primarului din Zlatna a fost facuta chiar de catre presedintele PNL Alba, ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu.
Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?). ... Radu Muntean - Un etaj mai jos Corneliu Porumboiu - Comoara Cel mai bun actor intr-un rol principal (intr-un film de lung metraj fictiune) Teodor Corban - Aferim!
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a depus in cursul zilei de ieri la Parchetul instantei supreme o plangere penala impotriva ministrului Apararii, Teodor Atanasiu. Motivul acestei decizii il constituie faptul ca Teodor Atanasiu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca ar fi manipulat presa prin informatii furnizate jurnalistilor neoficial.
Dar Valeriu Stoica este mai degraba popular in ultima perioada, iar Teodor Stolojan poate fi orice, si popular si democrat".
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, sustine ca senatorul independent Ioan Talpes "este inca ofiter activ" si ca vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, a fost, inainte de 1989, "ofiter acoperit". ... De asemenea, Gusa a sustinut ca vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu este "fost ofiter acoperit".
De asemenea, Gusa a declarat ca si vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a fost, inainte de 1989, "ofiter acoperit".
Audierea de ieri a ministrului liberal al Apararii, Teodor Atanasiu, la Comisia speciala de la Cotroceni a durat numai un sfert de ora. ... Un cotidian central relata la inceputul lui iulie ca Teodor Atanasiu ar fi declarat:
Crema liberalilor a discutat la o cafea si o tigara (sau un trabuc, in cazul lui Teodor Melescanu), plini de verva.
In cursul zilei de ieri, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, a luat la cunostinta decizia presedintelui Traian Basescu de a cere declansarea urmarii penale in cazul sau.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ca a transmis ieri dosarele privindu-l pe ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru a incepe urmarirea penala. La randul sau, Teodor Atanasiu a declarat ca decizia sefului statului este "o decizie rationala".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu l-a eliberat ieri surprinzator din functia de secretar de stat pentru Afaceri Globale in MAE pe Teodor Baconschi, un apropiat al ministrului Razvan Ungureanu si nu numai.
Fostul ministru al apararii, Teodor Atanasiu, a declarat ieri ca va ataca in instanta decizia presedintelui Traian Basescu de a-l suspenda din functie.
Planuri nelegale, strazi inexistente Consilierul Teodor Radu a solicitat o explicatie in legatura cu aspectul legalitatii PUD-urilor, acuzand Directia de urbanism ca nu prezinta si situatia drepturilor de semnatura a arhitectilor care intocmesc aceste acte.
Teodor Atanasiu a declarat ieri ca si-ar putea relua functia de ministru al Apararii. ... azi), pentru ca procurorul a zis ca imi va trimite in scris solutia luata", a declarat Teodor Atanasiu.
Liberalii i-au gasit deja un loc ministrului demisionat Teodor Atanasiu. Ieri, premierul Calin Popescu-Tariceanu a semnat decizia de eliberare a lui Razvan Orasanu din functia de presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), precum si decizia prin care fostul ministru al Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, preia conducerea AVAS.
Premierul Tariceanu a semnat, joi, deciziile de eliberare a lui Razvan Orasanu din functia de presedinte al AVAS si de numire in acest post a fostului ministru al Apararii, Teodor Atanasiu. Razvan Orasanu, a declarat, joi, ca abordarea exclusiv economica, tehnica, a mandatului sau, fara implicare politica, a deranjat anumite persoane, si a apreciat ca succesorul sau, Teodor Atanasiu, va fi un bun presedinte, intrucat are "un plus de anvergura politica".
Discutiile dintre pesedista Bianca Predescu si democratul Teodor Radu, aprinse si de interventiile colegilor, au durat aproape 45 de minute. ... Potrivit democratului Teodor Radu, castigul votului de ieri este dublu pentru Alianta.
Candidatii pe regiuni raman Cristian David pe zona Moldova, Teodor Melescanu pe zona Muntenia, Puiu Hasotti pe zona Dobrogea, Dan Radu Rusanu pe zona de vest, Teodor Atanasiu sau Eugen Nicolaescu pe zona Ardeal si Mihai Voicu pe zona Oltenia.
Cristian David pe zona Moldova, Teodor Melescanu pe zona Muntenia, Puiu Hasotti pe zona Dobrogea, Dan Radu Rusanu pe zona de vest, Teodor Atanasiu sau Eugen Nicolaescu pe zona Ardeal si Mihai Voicu pe zona Oltenia.
google-analytics.com