Cautare

789 de rezultate pentru "teodor" (5.20 secunde)
Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a declarat joi ca se doreste ca procesul de negociere a reducerii prezentei militare in Irak sa inceapa cat mai curand si s-a aratat increzator ca acest proces va incepe in maximum doi ani.
Premierul Tariceanu nu va participa la consultarile de marti, de la Palatul Cotroceni, pe tema justitiei, PNL urmand a fi reprezentat de ministrii Teodor Melescanu si Cristian David si de fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu.
Geoana a precizat ca trei dintre militantii de campanie ai candidatului PSD pentru Parlamentul Romaniei reprezentand Republica Moldova, ambasadorul Tudor Pantaru - respectiv Igor Cupec, Teodor Papuc si Eugen Enachi, doi fiind si cetateni romani - au fost arestati marti la Chisnau si pusi sub invinuire, urmand a fi trimisi joi in judecata pentru fapte penale.
Nu putem sti cine are dreptate si in ce masura, cert este ca, marti noaptea, Teodor Gurgu chiar s-a aflat la un pas de a fi linsat de o gasca de 10 betivi recidivsti, care i-au ras barul de pe suprafata pamantului, i-au distrus BMW-ul din curte si se aflau la un pas sa-i intre si in casa, inarmati cu topoare, daca nu intervenea politia, cu armele de foc.
Pe parcursul intrunirii, presedintele Comisiei pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala a Senatului, Teodor Melescanu a declarat, pe un ton amuzat: ... mai ales pe timpul verii", a spus fostul ministru al Apararii, Teodor Melescanu.
Viceliderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca un colectiv format din cinci juristi, condus de senatorul Teodor Melescanu, va redacta o contestatie catre Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR), ce vizeaza cele trei proiecte legislative pe care Guvernul isi angajeaza marti raspunderea in fata Parlamentului.
Vicepresedintele Senatului, Teodor Melescanu (PNL), a comentat si el propunerea mogulului PD-L, aratand ca exista foarte multe posibilitati, "inclusiv cea de a trimite oamenii in spatiul cosmic, problema este de a vedea daca noi chiar avem acces la ele".
Consilierii locali se vor intalni maine dimineata in sedinta extraordinara pentru a delega atributiile de primar unuia dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas. ... Unul dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas, ales prin vot secret, urmeaza sa preia atributiile primarului suspendat Antonie Solomon.
Liderul PSD a precizat ca presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, "nu are nici macar calitatea de revolutionar", el "nefiind pe baricade, asa cum s-au regasit multi dintre cei care au infiintat aceasta Asociatie".
Buzek face o vizita la Bucuresti in perioada 8-9 iunie, el sustinand miercuri un discurs in fata Camerelor reunite ale Parlamentului si sa aiba intrevederi cu presedintele Traian Basescu, cu Roberta Anastase, Mircea Geoana si Teodor Baconschi.
Teodor Melescanu, PNL, a trecut de la garsoniera si o casa de vacanta, in 2008, la un apartament de peste 100.000 de euro in Bucuresti si o casa, pe numele sotiei, de aproape 600 de metri patrati, in 2009.
Romania si Franta s-au contrazis luni, la Consiliul Ministrilor de Externe din UE, pe tema imigratiei romilor, secretarul de stat Pierre Lellouche spunand ca responsabilitatea integrarii lor revine tarilor de origine, iar ministrul Teodor Baconschi replicand ca este nevoie de o abordare europeana.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat ieri guvernul alternativ propus de PNL, format din 11 ministere, printre cei desemnati pentru aceste portofolii numarandu-se Teodor Melescanu, Andrei Marga, Mariana Campeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Helvig. ... Teodor Melescanu - ministru al Apararii Nationale:
Printre cei desemnati pentru aceste portofolii se numara Teodor Meleşcanu, Andrei Marga, Mariana Campeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Helvig.
Subsemnatul, Victor Teodor Iovici, prin prezenta va rog sa reanalizati motivele excluderii mele din partid.
Schimbarile de la MAI sunt o reactie pentru presa si pentru oameni, nu una de fond la problemele MAI, spune Teodor Melescanu.
Pe locul al treilea s-ar afla Teodor Baconshi (PDL), cu un procent mult mai mic - 4% si Cristian Diaconescu (UNPR) - tot 4%.
Chestiunea neratificarii protocolului de catre Romania, vine dupa ce ministrul de Externe Teodor Baconschi a declarat pentru Adevarul ca nu exclude varianta ca Bucurestiul sa denunte unilateral Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV) si sa conditioneze aderarea Croatiei la Uniunea Europeana, in cazul unei eventuale neadmiteri a Romaniei in spatiul Schengen.
• Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat recent ca nu exclude varianta ca Bucurestiul sa denunte unilateral Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV) si sa conditioneze aderarea Croatiei la Uniunea Europeana.
'Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, astazi, comentand informatiile privind amanarea aderarii Romaniei la Schengen, ca actualul sef al statului, Traian Basescu, si ministrul de Externe, Teodor Baconshi, fac "gafe peste gafe", care costa Romania in relatiile cu statele UE.
google-analytics.com