Cautare

789 de rezultate pentru "teodor" (3.91 secunde)
Astfel, saptamina trecuta prefectul a anuntat ca si Teodor Dimitriu, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) si-a aratat disponibilitatea de a renunta la post. ... Teodor Dimitriu are contract-angajament cu forurile superioare de la Bucuresti incheiat inclusiv pe 2005 si nu intentioneaza sa renunte la post.
"Nu toti agricultorii din Matca respecta legea!" Sustine directorul executiv adjunct al DGFPJ Galati, economist Viorel Teodor care afirma ca exista o stare de indisciplina in materie declarativa.
Directorul executiv adjunct al DGFPJ Galati, Viorel Teodor, ne-a declarat ca pina la ora actuala au fost preluate in administrarea Bucurestiului o treime dintre cele 40 de firme galatene care fac parte din categoria marilor contribuabili, cum ar fi Dionissos SRL, Arabesque, Vega, Trefo, CNFR Navrom, Intfor, Contec Tecuci, Vinificatie si Bauturi, celelalte urmind sa fie transferate in urmatoarea perioada.
Potrivit lui Teodor Craciun, consilierul ministrului Gheorghe Flutur, din acest numar, aproximativ 528 de proiecte sunt in lucru. ... De asemenea, Teodor Craciun ne-a mai spus ca au fost aprobate 114 proiecte pe Sapard, care sunt destinate tot fermierilor.
Dinel Staicu, alaturi de cei doi care urma sa ia locul directorilor, Margareta Racovita si Teodor Buzatu, au convocat CA si au hotarat retragerea mandatelor de directori lui Vasile Salapa si Tudor Ciurezu, la intoarcerea acestora din concediu. ... Pe celalalt post se pare ca va fi Florian Teodor Buzatu.
Persoanele care achizitioneaza apartamente noi, indiferent de zona in care se afla, nu au insa cum sa piarda", a spus Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
Daca ai un job foarte bine platit, e mai bine insa sa inchiriezi si sa rulezi banii", a spus Teodor Popescu, managerul agentiei imobiliare Dorcas.
"Actionarii BVB au respins fuziunea cu Bursa din Sibiu cu o diferenta de doar doua voturi, principalul motiv fiind atitudinea presedintelui BMFMS, Teodor Ancuta.
Ministrul suspendat al Apararii, Teodor Atanasiu, s-a razgandit si nu mai demisioneaza. Termenul de 45 de zile in care a anuntat ca isi va prezenta demisia in cazul nesolutionarii cazului sau nu mai este de actualitate pentru ministrul suspendat al Apararii, Teodor Atanasiu.
Portofoliu profitabil Florian Teodor Buzatu, membru in Consiliul de Administratie (CA) al SIF 5 Oltenia, spune ca aceasta crestere este explicabila prin aprecierea actiunilor la societatile la care SIF detine portofolii importante.
Proiectul Rico, amanat Potrivit sefului de cabinet al primarului Antonie Solomon, Teodor Radu, proiectul de asociere cu SC Rico Confort SRL, pus pe ordinea de zi a sedintei de maine a Consiliului Local Municipal, a fost retras la propunerea sa.
"Va trebui sa continuam privatizarea companiei, sa mai vindem pachete de actiuni, dar ramane sa ne formulam un punct de vedere in primul trimestru al anului viitor, astfel incat sa putem prezenta Guvernului varianta noastra de privatizare", a declarat recent presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, citat de Mediafax.
In 2007 se va incheia procesul privatizarilor facute prin Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), promite presedintele AVAS, Teodor Atanasiu (foto).
"Avem solicitari cam in toate zonele", a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare. ... "Multi si-au concesionat la Ranca, la Horezu, pentru a-si ridica o cabana pe care ulterior sa o inchirieze sau pentru propria folosinta", a declarat Teodor Popescu.
"Parerea mea e ca preturile vor mai creste insa nu cu mult - maximum 10%", a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare. ... "Daca va creste numarul de locuinte, preturile vor mai scadea", a spus Teodor Popescu.
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS - cea care detine pachetul majoritar de 62,8% din actiuni), Teodor Atanasiu, a anuntat recent, in urma unei vizite pe care a efectuat-o la Craiova, ca fabrica va fi scoasa din nou la privatizare.
In prezent, potrivit directorului unei agentii imobiliare din Banie, Teodor Popescu, constructia unor astfel de locuinte este posibila doar la periferie, acolo unde metrul patrat nu depaseste suma de 500 de euro.
De saptamana viitoare vom vedea insa ce se intampla in piata", a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare. ... "Parerea mea e ca va fi inregistrata o crestere de pret si din cauza modului de impozitare conform noului Cod Fiscal", a afirmat Teodor Popescu.
Presedintele Bursei Sibiu, Teodor Ancuta, a declarat ca pierderile inregistrate de aceasta intarziere nu se pot estima in sume. ... Este pentru noi o prima forma de protest pentru ca in acest moment sistemul de impozitare este de fapt o creditare a statului", a precizat Teodor Ancuta.
In zona Daewoo exista insa proiecte ce urmeaza sa fie puse in practica, astfel ca zona se va dezvolta in continuare", a spus Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare. ... "Incepand cu ianuarie, preturile au crescut atat la terenuri, cat si la locuinte", a spus Teodor Popescu.
google-analytics.com