Cautare

789 de rezultate pentru "teodor" (8.48 secunde)
Printre cei care si-au anuntat intentia de a candida pentru o functie de vicepresedinte se numara Ludovic Orban, Crin Antonescu, Norica Nicolai, Mihai Ungureanu, Teodor Melescanu, Cristian David, Mihai Voicu, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Theodor Atanasiu si Varujan Vosganian.
In schimb, fostul ministru al Apararii, Teodor Atanasiu, demisionar la presiunea Cotroceniului, a fost recompensat cu peste 1.000 de voturi, obtinand vicepresedintia domeniului politici economice si mediu de afaceri. ... Crin Antonescu (probleme politice), Teodor Melescanu (relatii internationale), Victor Paul Dobre (relatii institutionale si administratie publica).
La capitolul politici economice si mediu de afaceri a castigat Teodor Atanasiu. Teodor Melescanu a preluat relatiile internationale, iar Crin Antonescu a fost ales vicepresedinte pe domeniul politic.
Fostul ministru al apararii, Teodor Atanasiu, declara ca Romania a facut doua donatii importante, in 2005 si 2006, pentru dotarea armatei irakiene cu echipamente militare, arme si munitii. ... Nu stiu, pentru ca un argument serios si credibil nu are", a mai spus Teodor Atanasiu.
Liderii PD intentioneaza sa le ceara partenerilor din PNL sa fie de acord cu schimbarea lui Crin Antonescu din functia de purtator de cuvant al Aliantei DA cu Teodor Melescanu, din cauza atitudinii anti-Basescu a liderului deputatilor PNL, au declarat surse din conducerea democrata.
Ministerul Apararii nastea inca disensiuni aseara, favoriti fiind Teodor Melescanu si Norica Nicolai, aceeasi situatie inregistrandu-se la Ministerul Justitiei, unde cel mai recent nume vehiculat era cel al liberalului Tudor Chiuariu (seful Departamentului de Lupta Anti-Frauda), dar si cel al lui Cristian Iordanescu, membru al Baroului de Avocati din Bucuresti.
Pe lista lui Tariceanu figureaza nume controversate, cum ar fi Teodor Melescanu la Ministerul Apararii, Ludovic Orban la Transporturi sau Traian Remes la Agricultura.
Declaratia a fost facuta de vicepresedintele liberal Teodor Melescanu. ... Pentru ca presedintele liberalilor, Calin Popescu-Tariceanu, nu a participat la sedinta conducerii partidului, toate cele zece propuneri au fost inaintate, potrivit lui Teodor Melescanu, pentru aprobare, catre premierul Tariceanu.
Liberalii nu se tem, dar intrevad razbunari Declaratia lui Rusanu vine dupa ce, cu cateva ore inainte, prim-vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, declarase ca PNL nu se teme de o eventuala revenire la putere a lui Traian Basescu in urma referendumului din 19 mai.
Sesizarea, semnata de Teodor Maries - presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Sorin Iliesiu - vicepresedintele Aliantei Civice si Antonie Popescu - senior al Ligii Studentilor din Universitatea Bucuresti 1990, are la baza presupunerea potrivit careia Iliescu trebuie sa fi avut calitate de militar pentru a coordona Armata ,,Avand in vedere ca numerosi militari i-au ascultat ordinele date in mod direct sau indirect in perioada infractionala decembrie '89-iunie '90, din prudenta procesuala si din ratiuni de ordine si morala publica apreciem ca se impune a fi verificat daca nu cumva invinuitul Iliescu Ion avea/are calitate de militar - acesta putand figura in trecut ca si acum in evidenta unui serviciu secret militarizat -, cu atat mai mult cu cat in intervalul de timp mentionat din pozitia cunoscuta public invinuitul nu avea prerogativa de a conduce forte armate ale Romaniei", se precizeaza in solicitarea depusa la CNSAS.
Ministrul Apararii, Teodor Stolojan, a caracterizat cel mai plastic situatia "urat mirositoare" a social-democratilor. ... Discursul zilei l-a avut insa Teodor Melescanu, despre viitorul "cafeniu" al lui Geoana si al PSD:
Liberalul Eugen Nicolaescu a sustine insa ca, dincolo de scrisoare, Teodor Melescanu a fost amenintat in mod "ordinar" la telefon de catre presedintele Traian Basescu.
Dupa ce presedintele Traian Basescu i-a trimis ministrului Teodor Melescanu o scrisoare deschisa prin care il avertizeaza ca va lua masuri in cazul in care va refuza, in continuare, sa transmita Parchetului cererile de incepere a urmaririi penale in cazul celor opt fosti si actuali ministri, ministrul Sanatatii a iesit la contraatac.
Presedintele PSD, Mircea Geoana si cel al PD-L, Emil Boc, au criticat ieri in termeni duri decizia premierului Tariceanu de a-i nominaliza pe Teodor Melescanu si Radu Stroe la conducerea Ministerului Justitiei, respectiv a Apararii Nationale.
Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a afirmat, marti, in fata Comisiei pentru aparare din Senat, ca Romania ar trebui sa dovedeasca prin trimiterea de trupe in Ciad ca este un factor de stabilitate si ca are posibilitatea concreta de a indeplini o astfel de misiune.
Teodor Melescanu, vicepresedinte al PNL, a criticat luni, in numele conducerii liberale, raportul Coalitiei pentru o guvernare curata, despre care a spus ca are un "aer partizan", avand in vedere faptul ca a fost emis in plina campanie, iar unii dintre semnatari sunt implicati in campania PDL.
Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a anuntat, luni, ca organizatia PNL Timis a semnalat BPC faptul ca unul dintre materialele electorale ale candidatului PDL pentru CJ Timis contine si fotografia sefului statului, exprimandu-si convingerea ca materialul a fost facut fara acordul presedintelui.
Vicepretedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca PNL nu dorette sa se amestece in lupta pentru Primaria Capitalei, deoarece in turul doi se lupta "doi FSN-itti", "doctorul Oprescu cu vametul Blaga", care nu au doctrine ti nu au principii.
Liberalii sunt deschisi la aliante politice si au in vedere participarea la viitoarea coalitie guvernamentala, care se va crea dupa alegerile generale, a declarat luni vicepresedintele PNL Teodor Melescanu. ... Nu avem la ora actuala o decizie privind politica de aliante si vom fi deschisi", a conchis Teodor Melescanu.
Biroul Politic al PNL a decis structurile de conducere ale partidului din sectoarele 2, 3, 4 si 5 sa fie inlocuite prin interimari, consecinta acestei decizii fiind reorganizarea intregului consiliu de coordonare al PNL Bucuresti, au anuntat Teodor Melescanu si Ludovic Orban.
google-analytics.com