Declaratie surprinzatoare venita din partea presedintelui Comisiei pentru aparare, siguranta si ordine publica din Senat. Schimbarile de la MAI sunt o reactie pentru presa si pentru oameni, nu una de fond la problemele MAI, spune Teodor Melescanu.
"Numirile nu ridica probleme, fiind vorba de oameni de specialitate. Problema pe care o vad este lipsa de conducere din MAI.
In conditiile in care apar asemenea conflicte la un asemenea nivel, un lucru este clar: ministerul nu este condus", spune Melescanu, adaugand, totodata, ca decizia de a renunta la Fatuloiu si la Toba fara nicio incercare de a determina, "poate unul dintre ei a avut dreptate", e un fel de "judecata a lui Solomon".
"Nu sunt de acord cu schimbarea celor doi", continua liberalul, apreciind ca "schimbarea trebuie sa se faca pe niste lucruri foarte clare, pe baza unei anchete, si sa se stabileasca cine e de vina".
"Nu e toata lumea de vina si acoperi si bagi gunoiul sub covor, numind alti doi", spune presedintele Comisiei de aparare din Senat.
Liberalul apreciaza ca aceasta este tardiva. "Trebuia facuta inainte, nu dupa a adopta o decizie care e a la Solomon. E o reactie mai degraba pentru presa si pentru oameni, nu e o reactie de fond la problemele MAI, care sunt reale, ceea ce s-a si dovedit", incheie Melescanu.