Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (5.57 secunde)
Noi abia avem bani sa platim telefonul si lumina, mai trebuie sa platim si internetul. Ce mai urmeaza? Sa trimit toti angajatii la scoala sa invete sa umble cu calculatorul, sa cumpar calculatoare si mai ce?
Dotarile includ sistemul BlueTooth&VoiceControl, care permite conectarea telefonului mobil la sistemul audio al masinii si controlul vocal al comenzilor pentru telefonul mobil, sistemul audio, sistemul de climatizare automata si sistemul de navigatie.
neafisarea la loc vizibil a unei plachete cu numarul de telefon TELCONS (telefonul consumatorului - apel gratuit) 0800/080.999, precum si adresa si numarul de telefon al OJPC.
Volanul include comenzi pentru acest sistem audio, precum si kit-ul hands-free Bluetooth pentru telefonul mobil si sistemul de control al pilotului automat.
Alt sistem (IDIS) evalueaza permanent conditiile de trafic, iar daca soferul conduce pe o sosea aglomerata unde are nevoie de toata atentia, atunci sistemul redirectioneaza apelurile de pe telefonul mobil sau reduce sonorul radioului.
Telefonul la care vorbesti cu mortii Informatii despre Fondul Proprietatea pot fi gasite la adresa de internet www.fondulproprietatea.ro.
Sistemul optional de comanda si afisaj Comand Aps îmbina sistemul audio, cel de navigatie si telefonul.
Telefonul va avea preinstalate jocuri, tonuri de apel si melodii din Orange World si este insotit de un card de memorie de 2GB, un modem HSDPA USB Option Icon II si de o cartela cu 100 de euro credit.
Companiile de telefonie mobila trebuie sa ofere tarife de cel mult 49 de eurocenti pe minut pentru apelurile efectuate si 24 de eurocenti pentru apelurile primite pe telefonul mobil in strainatate, in celelalte tari ale Uniunii Europene.
Mai mult, toata aceasta presupusa "activitate", prin care cele doua masini au fost tractate, a fost filmata de o locatara pe telefonul ei mobil.
Spre exemplu, Iulian Durlai (foto) ne-a spus ca isi achita facturile la telefonul mobil prin intermediul bancomatelor, chiar de cand a aparut acest serviciu.
Vertu, divizia de produse de lux a grupului finlandez, a realizat telefonul Ascent Ferrari 60 pentru a celebra a 60-cea aniversare a producatorului de automobile Ferrari."Am colaborat indeaproape pentru a crea seria limitata a acestor telefoane", a declarat purtatorul de cuvant al Vertu, Elizabeth Maragh.
La acestea se adauga si telefonul, care, potrivit specialistilor, are cele mai mari cheltuieli ulterioare.România, cea mai rentabila tara europeanaPotrivit www.bizwords.ro, conform unui studiu prezentat într-o emisiune difuzata la postul londonez de televiziune Channel 4, România ocupa prima pozitie într-un clasament al celor mai rentabile state europene în ceea ce priveste investitiile imobiliare pe termen lung (profitul din investitiile imobiliare poate creste în zece ani de peste patru ori - 4,14 ori).
Catalina Florea, director executiv al Asociatiei Telefonul Copilului spune ca fiecare copil are dreptul sa fie fericit, iar fiecare adult are responsabilitatea de a face ceva in acest sens.
Acelasi sondaj a scos la iveala faptul ca 90% dintre britanici se opun planului de a permite calatorilor sa vorbeasca la telefonul mobil in timpul zborului.
cartierele vechi au o infrastructura bine pusa la punct, drumuri asfaltate, mijloace de transport in comun in apropiere si, mai mult decat atat, foarte multi oameni sunt legati sentimental de cartierele metropolei in care s-au nascut, de scoli, gradinite, parcuri si biserici, ba chiar si de piata si de locul in care isi platesc telefonul.
posibilitatea de a adresa intrebari despre Uniunea Europeana la numarul de telefon gratuit 00800 6 7 8 9 10 11 si de a utiliza, in scopul informarii pe teme europene, telefonul, calculatorul cu internet, imprimanta si TV cu conexiune la Europa prin satelit, din Centru;
posibilitatea de a adresa intrebari despre Uniunea Europeana la numarul de telefon gratuit 00800 6 7 8 9 10 11 si de a utiliza in scopul informarii pe teme europene telefonul, calculatorul cu internet si imprimanta din Centru;
Multe institutii de credit verifica la operatorul de telefonie fixa existenta postului telefonic si bonitatea clientului. La multe banci se cere si copie dupa ultima factura la telefonul fix sau la mobil.
google-analytics.com