Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (5.72 secunde)
Ii telefona indata lui David Cameron, puse telefonul pe speaker si spune: - Domnule prim-ministru, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la o intrebare:
Problema e a ta daca uiti ca, totusi, babardesti o curva si chiar incepe sa ti se suie la cap ideea ca aia e printesa vietii tale despre care iti zbiara tie Salam din telefonul mobil.
Altfel puteam banui pe nedrept ca i-a subtilizat antrenorul de tenis telefonul de serviciu cu abonament nelimitat si s-a apucat sa-i faca program nasului, numai sa-l vada odata plecat din miraculoasa fosta capitala europeana a sasilor de petutindeni.
- Astazi dimineata (vineri - n.r) la ora 5.00 a sunat telefonul, era unchiul meu, profesorul Karpat, m-a sunat sa intrebe despre Sevil, daca e adevarat ca a fost propusa premier.
As fi vrut insa sa ma asigur ca toti cei care au facut acest gest si-au folosit telefonul si abonamentul provenite din fonduri proprii, nu pe banii Parlamentului.Va multumesc.
Care, atunci cind dispecera de serviciu este in toane bune, obisnuiesc sa-si spuna pasul la telefonul Dispeceratului "Transurban”, masura inutila in fond, deoarece, dincolo de incidentele de moment, se afla realitatea incontestabila:
Pe telefonul mobil a raspuns doar sotia executorului, care i-a spus prefectului ca Ioan Michis se simte rau si se pregateste sa mearga la spital.
S., de 22 de ani, din Simleu Silvaniei, student la o facultate din Cluj Napoca, a vandut un telefon mobil prin intermediul unui anunt de mica publicitate, aparut intr-un ziar regional. Cumparatorul a platit telefonul cu suma de 200 euro, in patru bancnote a cate 50 de euro.
de la telefonul fix catre centrala RomTelecom, care la randul ei este conectata cu centrala operatorului de telefonie mobila, de unde apoi este transmis apelul catre mobil.
Analistul imobiliar crede ca aceasta afacere-fantoma este reciproc neavantajoasa pentru ca nici proprietarul nu are nici o garantie ca lucrurile vor decurge normal, ca nu se va trezi cu o factura imensa la telefonul fix, ori ca nu adaposteste o persoana data in urmarire generala.
Noi am reusit sa demonstram ca exista o crestere notabila a riscului pentru aparitia tumorilor pe partea capului unde se tine telefonul cel mai mult", se arata in studiul mentionat.
Dovada in acest sens este raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii, potrivit caruia, in 2005, romanii au vorbit la telefon peste 17 miliarde de minute, altfel spus 88 de ani de convorbiri telefonice - atat pe telefonul fix, cat si pe cel mobil.
Ministerului Comunicatiilor i-a venit ideea sa avertizeze populatia prin mesaje scrise pe telefonul mobil (SMS) in situatii de urgenta. Probleme ar putea sa apara in zonele afectate de calamitati naturale.
Telefonia mobila de generatia a treia le permite utilizatorilor acces rapid la Internet, transfer de date, imagini, ascultarea de muzica pe telefonul mobil, precum si vizualizarea paginilor web cu elemente grafice si servicii de localizare.
Lipsa afisarii listei orientative cuprinzand serviciile suplimentare Este obligatorie afisarea la loc vizibil in spatiul de comercializare sau, dupa caz, de prestare a serviciilor a unei plachete cu numarul de telefon TELCONS (telefonul consumatorului - apel gratuit) 0800 080 999, precum si adresa si numarul de telefon ale oficiilor judetene pentru protectia consumatorilor;
Pana acum cativa ani secretara avea drept principale atributii cafeaua de dimineata si ziarul sefului, corespondenta, telefonul si, mai presus de toate, ocrotirea sefului de prezenta inoportuna a diversilor solicitanti.
Tarifele practicate sunt intre 10 si 30 de euro pe ora. Cheltuielile cu benzina, telefonul etc. sunt suportate de client.
Telefonul ar fi produs de cei de la HTC, ceea ce presupune, insa fara a fi o garantie, ca va rula sistemul de operare Windows Mobile.
In baza acordului companiei cu BRD, ei vor putea plati prin ordine de plata, numerar la ghiseele bancii, direct de pe card - la bancomatele bancii, prin POS-uri la comerciantii acceptanti, prin Internet Banking si prin telefonul fix - daca sunt abonati la serviciul Vocalis.
Consumatorii nemultumiti de calitatea produselor si serviciilor oferite de operatorii economici se pot adresa direct ANPC si OJPC la telefonul consumatorului:
google-analytics.com