Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (3.30 secunde)
Pe de alta parte, liderul liberal a tinut sa le povesteasca celor prezenti despre telefonul pe care il primise cu doar cateva minute inainte de la Sebastian Bodu, prin care fostul sef al ANAF recunostea ca a fost un "idiot si un dobitoc".
Hotelul si telefonul costa Replica reprezentantilor ADR Sud-Vest Oltenia nu s-a lasat asteptata. "Noi am desemnat un reprezentant, nu stiu la care ADR-uri face referire comunicatul ministerului.
El a spus ca nu a pastrat telefonul dat de Camera Deputatilor, deoarece si-a cumparat mai de mult un telefon nou.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, sustine ca a ajuns sa-i fie "teama" sa aiba conversatii telefonice private, pentru ca aceste convorbiri ar fi interceptate.
Gusa a marturisit ca l-a sunat recent pe presedinte pentru "a-i da un sfat", si anume "sa-si ceara scuze", dar ca Basescu "s-a speriat" cand i-a auzit vocea si i-a inchis telefonul, dupa ce i-a spus ca nu are ce discuta cu el.
Basescu a mai spus ca ministrul liberal al Transporturilor "fugea ca un lacheu" cand omul de afaceri Dorinel Umbrarescu a reclamat ca nu-i fusesera platite lucrarile efectuate si ca Orban ca "fugea cu telefonul la ureche" si cerea Administratiei Nationale a Drumurilor sa-i dea banii ca si cum alti constructori nu aveau de recuperat bani.
Cu toate ca GdS a încercat sa o contacteze pe sefa Inspectoratului Scolar pentru a obtine un punct de vedere asupra acuzatiilor ce i se aduc, Ersilia Oprescu nu a fost de gasit în cursul zilei de ieri, având telefonul închis.
Soarta lui Petre Stanca este subiect tabu deocamdata - ne-a precizat o domnisoara/doamna care ne-a raspuns, ieri, la telefonul secretarului general al PSD, Titus Corlatean.
In ceea ce priveste telefonul presedintelui, prin care l-a informat pe primul ministru ca nu este de acord cu revocarea lui Melescanu, liberalii sustin ca nu exista decat aceasta solutie sau demisia.
De mentionat ca, si fara a cunoaste ce atributii are, Dayan Fetislam este solicitat de cetatenii Constantei pentru rezolvarea diferitelor probleme, un exemplu in acest sens reprezentandu-l telefonul primit ieri de la o femeie care ameninta ca isi va da foc.
In acea zi am rascolit impreuna cu secretara toate sertarele din birou si nu am gasit nimic, apoi am predat cheile si telefonul de serviciu - care avea cartela blocata pentru ca nu se achitasera facturile - la secretara si am intrat in concediu.
Trebuie sa metionez ca incepand de sambata, ori cel mai tarziu saptamana viitoare, la telefonul pentru reclamatii va raspunde un om, nu un robot", a mai precizat Dima.
Exemple in acest sens sunt imposibilitatea comunicarii prin telefonul de la bordul navei intre compartimentul de comanda al navei si camera carmei.
"Nu mai stau toata ziua cu telefonul la ureche pentru ca minutele vorbite costa bani. Am redus si numarul tigarilor asa ca nu mai fumez un pachet de tigari pe zi, ci unul la 2-3 zile, dar am redus si cota de combustibil la masina", a explicat Iordache.
Sunt in timpul meu liber si ma deranjati!", a rabufnit directorul Eugen Calinoiu, dupa care a inchis telefonul. O Mazda rosie a ajuns la Tulcea GdS a contactat primaria din localitatea Valea Teilor (judetul Tulcea).
Consilierii municipali din Banie nu suporta gandul de a renunta la drepturile banesti legale, ba chiar nici la cele nelegale, desi nici unul dintre ei nu traieste din indemnizatia publica si are suficienti bani sa-si plateasca telefonul.
"Acesta este doar ultimul episod dintr-o serie lunga de comportamente similare, ca de exemplu in mai 2007, cand el a sustras telefonul mobil al unei jurnaliste care il intervieva, numind-o ‘tiganca imputita‘, cu o alta ocazie, pentru ca nu cunostea raspunsul la intrebarea ce ii fusese pusa, a invitat o jurnalista la el in birou pentru a-i arata ‘cum se face‘ ", este detaliat comportamentul presedintele Basescu in scrisoarea social-democratului.
Participantii la emisiune mai discuta si despre episodul "copilul din campania electorala", "telefonul mobil luat unei jurnaliste" sau "tiganca imputita".
Chiar daca a avut telefonul dat pe silentios, Victor Ponta a raspuns la un moment dat unui apel telefonic important si a tinut sa precizeze ca l-a sunat domnul Ion Iliescu.
Presedintele Traian Basescu a fost implicat intr-un scandal cu o jurnalista de la Antena 3, Andreea Pana, in urma cu trei ani, cand i-a confiscat acesteia pentru cateva ore telefonul.
google-analytics.com