Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (5.43 secunde)
Din grupa marfurilor alimentare, pA¢inea s-a scumpit cu 0,15%, iar carnea cu 0,72%, cresterea fiind impulsionatacu precadere de carnea de porc, preturile pentru acest produs inregistrA¢nd un avans de 1,56%.Preturil la lapte si produse lactate s-au majorat cu 0,25%, iar cele la brA¢nzacu 0,7%.Pe de altaparte, legumele si conservele de legume s-au ieftinit cu 6,38%, evolutie sprijinitade scaderea preturilor la cartofi cu 12,73%.De asemenea, fructele si conservele de fructe au consemnat scaderi de preturi de 6,32%, pe fondul reducerii preturilor la fructele proaspete cu 11,22%.Din grupa serviciilor, telefonul s-a ieftinit cu 2,06%, la fel si transporturile aeriene, iar chiriile cu 0,03%.Cresteri de preturi s-au inregistrat la transportul rutier, cu 0,36%, la abonamente auto, cu 3%, si apa, canal si salubritate, cu 0,72%..
"Pe 15 septembrie va fi testat sistemul, urmand sa fie localizat primul apel de pe telefonul mobil la numarul de urgenta112.
Conform Autoritatii Nationale pentru Comunicatii, tarifele la covorbirile pe telefonul mobil vor scadea cu minim 30 la suta in urmatorii trei ani.
Nu doar bancile au probleme, criza financiara ii determina pe romani sa amane si plata primelor de asigurare sau a facturilor pentru telefonul mobil.
Potrivit Topului, anul trecut, Dumagaz Transport a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 40 de milioane de euro.Topul beneficiilor în 2007 - telefonul mobil (95,8%) - concediul pentru evenimente personale (95,8%) - recompense speciale:
"Potrivit statisticilor europene, atunci cand trimit sms-uri de pe telefonul mobil din strainatate, romanii platesc mai mult decat vecinii bulgari, iar cand navigheaza pe internet sau trimit emailuri din strainatate, preturile sunt peste media UE.
Primarul din Pielesti, Viorel Dica, avea ieri telefonul de serviciu inchis. Functionarii, absenti    Primarii comunelor invecinate nu sunt singurii responsabili de intarzierile de procedura pentru infiintarea Zonei Metropolitane, ci si functionarii publici.
"Cauza pentru care am insistat cu telefonul la Deranjamente a fost aceea ca avem o centrala pe lemne, iar pompa de apa este alimentata la curentul electric.
Pentru telefonul mobil se cheltuie mai putin in Moldova (aproximativ 50 de lei) si mai mult in Bucuresti (in jur de 74 de lei).
- au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
s-a inchiriat chiar si o frecventa pe satelit pentru inregistrarea microfonului de la telefonul meu", a mai spus Sorin Ovidiu Vantu.
Totodata, 23% dintre respondenti scriu pe blog in fiecare zi, in timp ce 8% dintre bloggeri folosesc telefonul mobil pentru diverse activitati legate de blogging iar 62% dintre bloggeri scriu despre branduri si produsele sau serviciile oferite de acestea.
Pe de alta parte, in cazul cheltuielilor cu chiria sau cu telefonul mobil este avantajoasa economisirea in euro pentru ca preturile la aceste servicii depind si ele direct de euro.
Ea, de fiecare data, era nerabdatoare sa termine filmarile sa poata sa ia telefonul si sa dea SMS-uri. A iesit cu Cristea, dar cel mai grav a fost faptul ca a plecat de la filmari, in Turcia, ca sa se vada cu Marica.
Cu toate acestea, multi dintre tinerii participanti spun, din experientele anterioare, ca, desi reprezentantii companiilor le expun cu lux de amanunte oferta de angajare si le introduc CV-urile in baza de date, telefonul care sa-i cheme la interviu intarzie sa apara.
La partide, adesea gasesti ca nu au telefonul sau incalzirea platite." Ca un adevarat promotor al capitalismului de partid si un mare condamnator al comunismului, presedintele Basescu spunea de curand ca "nimeni nu vrea inapoi la 2 ore de televiziune si coada la tacamuri".
Citesc fluxurile de stiri financiare, sunt abonat la Wall Street Journal si la alte publicatii financiare, imi vad portofoliul de actiuni direct pe telefonul mobil".
Cei interesati ne pot gasi in incinta Camerei de Comert a judetului Dolj - etaj 3 - si la telefonul 0766.457.639.
O sa fie si taxa electronica cu telefonul mobil - prin sms -, o sa fie si cu un cod de bare pe geam, pentru cine circula mai mult, eventual.
google-analytics.com