Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (3.92 secunde)
L-am sunat deci pe sotul meu si mi-a raspuns la telefonul mobil in timp ce conducea masina. L-am intrebat daca isi aminteste ca a scos din priza aparatul de facut cafea, inainte de a pleca de acasa.
Cu catva timp inainte, in iunie 2008, un alt articol senzational arata ca un soldat din primul regiment regal irlandez a filmat cu telefonul sau mobil o "flota extraterestra" care plutea peste cazarma sa din Shropshire.
Si multumesc celor care ne-au transmis felicitari si urari (nu am putut sa raspund direct pt ca Irina mi-a ascuns telefonul pt 3 zile)!", scrie premierul pe pagina personala de Facebook.
"Suna pe telefonul meu numai intre orele 00.00 si 2.00 si se da ca este ministrul Dobre si sa ma duc pe dig sa vad ce-i acolo", a declarat subprefectul.
telefonul suna intr-una, iar usa sta rareori inchisa. Oamenii vin tot timpul in vizita, de multe ori fara sa anunte dinainte.
"Este o suma de bani infima fata de cat au nevoie acesti oameni, dar cu ce le dam noi, primarii pot cumpara apa minerala, motorina sau isi pot plati factura la telefonul mobil", a precizat Prioteasa.
Consilierii nu au un birou unde sa "munceasca" Pentru munca prestata, acestia sunt remunerati cu un salariu de 6,8 milioane de lei lunar, la care se adauga telefonul de serviciu, cu 200 de minute lunare incluse.
S-a dus si l-a tras intr-o zona mai sigura, sa-l salveze, si atunci i-au cazut telefonul si umbrela, si atunci l-au impuscat.
Tot Marian Galbinasu a precizat ca motto-ul sau (afisat chiar si pe telefonul mobil) este "a 11-a porunca - o carte draga mie - si care zice:
Aceasta inseamna ca telefonul mobil poate fi folosit pentru a reduce la tacere sau a ucide o persoana care pune probleme oligarhiei conducatoare.
Nu-si gasea telefonul si i-am zis sa il caute undeva intre locul unde m-a strans de gat si cel in care m-a izbit de perete.
Acum, in cadrul AAS/TTS, Elizondo spera sa puna la punct o aplicatie care sa permita oricui sa fie avertizat, pe telefonul mobil, cand un eveniment de tip OZN are loc in zona sa.
Telefonul dat de catre colonelul Gheorghe Ratiu, seful Directiei a I-a Informatii Interne a DSS, cu acceptul foarte probabil al sefului DSS, lui Ion Iliescu, in ziua de 22 decembrie 1989, dupa ora 13.30, si prezenta acestuia la MApN, la ora 16.00, alaturi de comanda Armatei, de comandantul Comandamentului Trupelor de Securitate, general-maior Grigorie D.
Aviz activistilor nostri, cu varf de lance Raed Arafat STOP In fond, omenirea a ajuns de la telefonul cu disc la IPhone fara nicio presiune suplimentara.
Ne referim aici, desigur, la deputatul Stelian Dutu, caruia, din pacate, nu i-am putut lua punctul de vedere pentru ca avea telefonul mobil de la Parlament inchis, la fel ca si in alte dati.
Lucrez de peste 12 ani si primesc un salariu de 4.500.000 de lei, din care trebuie sa platesc intretinerea, telefonul, cablul, sa cumpar mancare si sa imi duc copiii la scoala", a spus Nicolae Oprea, de 33 de ani, din Craiova.
deputatul a preferat sa-si tina telefonul mobil inchis in multe momente, lucru pe care chiar democratul nu l-a negat. "Eu am treburi mult prea importante acum decat sa conving primarii PSD sa treaca la PD.
Directorul general al Distrigaz Sud Craiova, Petre Ciocanescu, are si el o problema cu telefonul sau poate e in aceleasi sedinte, cu francezii de la Gas de France, noul proprietar al Distrigaz Sud SA Bucuresti.
Dupa cel putin 7 incercari esuate de a-l apela pe Benes la telefonul mobil, am reusit sa descifram si misterul securitatii excesive din sediul Casei Judetene de Pensii Constanta:
Imaginile neoficiale de la spanzurarea lui Saddam, filmate aparent cu telefonul mobil, au aratat ca oficialii siiti il batjocoreau pe fostul presedinte, il blestemau si scandau numele clericului siit Moqtada al-Sadr.
google-analytics.com