Cautare

626 de rezultate pentru "stand" (4.14 secunde)
Totodata, el a subliniat ca acum "e ca si cum domnul prim-ministru, stand la spital si asteptandu-si RMN-ul, i-a venit ideea restructurarii", adica ceea ce democratii cer de luni de zile.
PNL Arad a instalat un stand in fata Palatului Administrativ din municipiu, unde aradenii sunt invitati sa semneze pentru retragerea trupelor armate romanesti.
Acest lucru nu vine de la sine, stand pe scaun, ci doar daca echipa care sta in spatele primarilor ii va sprijini si avem aceasta resursa.
Talpes a exclus, la modul declarativ, orice colaborare cu partidele din Romania, soarta UPSC stand in aceste conditii exclusiv in mainile oamenilor pe care fostul sef al spionilor a stiut sa si-i aleaga.
Pana atunci, deputatul Mironescu isi petrece week-end-urile stand de vorba cu cetatenii, luand pe rand cartierele Constantei, asa cum a facut zilele trecute in Brotacei si Palas.
sarme iesind din camasile de beton, ramasite de moloz, pachete de tigari prafuite, colonii de panze de paianjen, tevi ruginite, conducte supurande, dar si urme ale unor intense trairi, marturie stand inscriptii precum "Maria + Casa Poporului", "Pompilia + Murgutu".
"Am ajuns ca in 2007 sa-mi fie teama sa vorbesc la telefon, sa-mi fie teama sa am o conversatie privata cu un prieten si sa am tot timpul institutiile statului ascultand si stand la presiune, comandate de Traian Basescu", a spus Geoana, intr-un talk-show al TVR1.
El a contestat actiunea declansata si in Targu Mures de CNS, aratand ca este "ilegala si incorecta" atat timp cat sunt intrebati doar etnicii maghiari." O sa consider referendumul corect cand o sa-i vad stand cu urna in fata Bisericii ortodoxe din Dambu (un cartier din Targu Mures - n.r.) si o sa ii intrebe si pe romani ce cred despre autonomie", a conchis deputatul.
Politica nu exista, fiind inlocuita de clona sa mutanta, creata in laboratoarele ticalosiei. O societate nu se poate construi cu capul plecat si stand in genunchi. Antidotul este vointa politica".
Mi s-a intamplat, de mai multe ori, stand de partea cealalta, in sala, sa mai adorm si probabil au fost unii foarte grei in fata mea ", a mai afirmat Decebal Traian Remes.
Mai multi deputati sunt nemultumiti de serviciile restaurantului de la Palatul Parlamentului, considerand ca trebuie sa stea foarte mult la coada pana ajung sa manance.
Candidatii care au intrat in turul al doilea al alegerilor locale au inteles ca imediat dupa finalizarea scrutinului de duminica pot reincepe campania electorala, lucrurile stand exact pe dos conform reglementarilor legale.
Mai mult, alaturi de aceasta dorinta a PSD Constanta, dupa cum ne-au incredintat sursele noastre, exista deja si un om in stand-by pentru Ministerul Mediului, in persoana...
Decizia prefectului Liviu Brailoiu de a revoca Ordinul Prefectului prin care era constituita Comisia de delimitare cadastrala a comunei Corbu de unitatile administrativ teritoriale invecinate a pus in stand-by retrocedarile in zona Grindului Chituc.
Reprezentantii guvernului sustin ca negocierile vor fi finalizate in doua saptamani, urmand ca FMI sa trimita guvernului, la inceputul lunii aprilie, scrisoarea de intentie pentru incheierea unui acord de tip stand-by pe o perioada de doi ani.
Desi trecuti acum in stand-by, adversarii lui Oprea nu au renuntat la dorinta de a-l indeparta pe acesta de la conducerea filialei.
Actualul primar, Marian Iordache (foto), este de asemenea nemultumit de faptul ca, odata cu schimbarea de guvern din decembrie 2008, o parte dintre proiectele demarate au ramas in stand-by sau au fost anulate.
Suparare mare pe capul directorului Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta, Stere Sponte. Si asta pentru ca ridicarea noului sediu (foto-macheta) al institutiei pe care o conduce a fost oprit inainte de a incepe.
Primaria Craiova, in stand-by Primaria Craiova nu intentioneaza sa puna in practica prea curand masurile anuntate de ministrul finantelor. Purtatoarea de cuvant a primariei, Carmen Licu, a precizat ieri ca municipalitatea asteapta emiterea unui act normativ care sa reglementeze anuntatele concedii fortate.
"Toate autoritatile locale care solicita resurse suplimentare sau incalca regulile fiscale vor fi obligate sa semneze cu guvernul un program de ajustare, care va stipula masurile pe care isi propun sa le ia pentru solutionarea depasirilor de cheltuieli si a dezechilibrelor fiscale si pentru a realiza consolidarea intr-o perioada de timp rezonabila, precum si sanctiunile si masurile de restructurare aplicabile in cazul in care conditiile agreate nu sunt indeplinite", se arata in scrisoarea suplimentara pe care Romania o va transmite board-ului Fondului Monetar International pentru aprobarea celei de-a doua transe din acordul stand-by.
google-analytics.com