Cautare

626 de rezultate pentru "stand" (2.50 secunde)
La targul de la Universitate, cei de la firma Bujor sunt prezenti cu un stand cu cozonac de casa de la Suceava.
Saptamana aceasta vom fi prezenti la un alt targ din Bucuresti", ne-a spus Pop Attila din Harghita. La stand au fost prezenti: Marosi Sziland, Pop Attila si Ciontos Barbara.
"La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin. La stand ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Peste tot oamenii ne-au primit cu caldura si simpatie, asigurindu-ne ca ne vor da votul si duminica, dupa ce s-au convins ca increderea pe care ne-au acordat-o in 2012 nu a fost in zadar, drept dovada stand salariile reintregite, pensiile indexate si toate celelalte masuri cu caracter social promovate de guvenul Ponta.
- Bateria telefonului se incalzeste chiar si in stand-by - Telefonul se inchide prea incet - Daca in timpul cautarii unei retele, telefonul gaseste operatori neobisnuiti sub forma unui sir de cifre, ceva nu este sigur in regula - Telefonul trebuie reincarcat mai des - In timpul convorbirilor auzi zgomote ciudate:
"S-a dat bine palinca de toate felurile, mai ales ca a fost 1 Decembrie si romanii au petrecut alaturi de noi", ne-a spus Florin Chise. La stand, la vanzare, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Gabriel Pescleve, de la standul lui Florin Chise din Bihor. La stand, in aceasta perioada, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
La stand le gasiti pe Iulia Corau, care conduce aceasta afacere, alaturi de tinerele Viorica Bobocea, Emanuela Traista si Marya Trifoi.
Basaran Celik, project manager la firma Flap Tour din Istanbul, participa zilele acestea cu un stand in cadrul Congresului WPA 2015.
Martorii au descris o nava gigantica, solida, care a blocat stelele, cu sirag de lumini pe margini, pe care unii au vazut-o stand nemiscat si tasnind apoi, ca sa dispara cat ai clipi din ochi.
In noaptea din 30 martie 1993, peste o suta de martori in Anglia, inclusiv ofiteri de politie si personalul militar, au vazut o nava, de forma triunghiulara, stand nemiscata si apoi accelerand cu o viteza imposibila.
Stand culcati pe spate si privind cerul, unul dintre copii a atras atentia asupra unei stelute, de dimensiunea Luceafarului, care se juca pe cer, urcand, coborand si fugind in zigzag.
FARCAS) Se spune ca, prin 1950, Enrico Fermi, descoperitorul fisiunii nucleare si laureat al Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 1938, stand la o masa cu colegii sai si urmarind niste caricaturi cu extraterestri, ar fi intrebat:
Democratii cred ca aceasta lege nu respecta Constitutia, dincolo de reglementarile ei controversate stand si faptul ca nu este lege organica, asa cum cere specificul ei.
Nu-si doreste un barbat complet dominator, dar nici nu o vei castiga stand plin de adoratie la picioarele ei. Uluitor de idealista, uneori ea cauta in zadar acel cavaler in armura stralucitoare care sa cucereasca lumea, sa i-o ofere cu delicatete si totusi sa nu-si sacrifice masculinitatea pentru ea.
Faptul ca, in intalniri OZN, mai multi martori oculari, stand aproape unul de celalalt, au raportat frecvent ca au vazut evenimente foarte diferite, dovedeste cu mare probabilitate faptul ca fenomenul OZN este capabil sa manipuleze si sa distorsioneze perceptia umana si, prin urmare, marturiile martorilor oculari ai manifestarilor OZN au devenit din ce in ce mai putin de incredere.
Stand si analizand rostul acestor informatii, aprofundand prin si mai mult studiu cele tocmai aflate, vei descoperi ca poti deschide o cale noua de ascensiune pentru tine, ducandu-te, pas cu pas, mai aproape de misiunea ta pe lume.
Concret, critica legea prin care profesorii si academicienii pot lucra pana dupa 70 de ani, fara a fi scosi fortat la pensie, la 65, ca niste masele stricate, ca sa faca loc unor lupi tineri si imberbi - Acuma, stand stramb si judecand drept, nu ne dam seama cu ce ii impiedica Sorin Oprescu sau Serban Bradisteanu pe doctorii purii, care iau calea bejeniei, sa se angajeze, de exemplu, la Spitalul din Radauti, care tocmai a inchis sectia de Pediatrie pentru ca cei doi medici existenti si-au luat concediu legal, ca sa nu crape de epuizare dupa cinci ani de lucrat non-stop - Digi 24 anunta ca 98% dintre oameni sufera din cauza bolii secolului:
Acesta a efectuat o reparatie care nu se putea realiza decat in timpul zborului, stand in scaunul radaristului. Cu aceasta ocazie, a vazut traseele OZN-urilor de tip Tic Tac.
Lipsa spatiului pentru functionari este una dintre problemele cu care se confrunta administratia doljeana, in cele mai importante institutii ale judetului, functionarii publici stand zilnic inghesuiti cate cinci-sase intr-un birou printre calculatoare si hartii.
google-analytics.com