Cautare

626 de rezultate pentru "stand" (2.86 secunde)
Acest lucru se va intampla dupa 8 februarie, cand va fi semnat Acordului stand-by cu FMI. “Imi continui misiunea incredintata de premierul Tariceanu, de a coordona negocierile cu FMI, si va asigur ca pana la 8 februarie aceasta va fi definitivata“, a spus Videanu.
O misiune comuna a FMI, Comisiei Europene si a Bancii Mondiale se afla la Bucuresti pentru a pentru a treia evaluare a acordului stand-by, iar prognoza oficiala pentru anul viitor va fi anuntata la finalul vizitei.
Stand doua zile, analizand cu foarte mare atentie, am vazut ca se poate renunta la aproape 17% din buget si Camera va functiona foarte bine.
Asa stand lucrurile, afacerea Patriciu a demonstrat - a cata oara? - necesitatea reformarii justitiei dambovitene, care nu este numai oarba, dar si surda, ciunga, oloaga, slugarnica, etc.
Contactat, presedintele PNL Salaj, Corin Penciuc, subliniaza faptul ca propunerea unei fuziuni exista de cateva luni, insa lucrurile au fost puse in stand-by pana la rezolvarea problemelor interne din cadrul celor doua partide:
"In 2007 am participat la opt-noua targuri in Romania, unde ministerul a avut un stand pentru promovarea turismului.
Referindu-se la „preocuparea unora de a majora fiscalitatea“, Videanu a precizat ca aceasta solicitare de majorare a TVA a fost facuta de FMI, pe baza discutiilor care au avut loc pentru semnarea Memorandumului de politici suplimentare la acordul stand-by.
In ceea ce priveste stabilirea unui nou termen pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Laurentiu Mironescu a afirmat ca „pe ordinea de zi avem multe proiecte care stau in stand-by si nu este corect.
Cu prilejul evenimentului de miercuri, 9 septembrie 2009, ora 13:00, Editura Tehnica organizeaza un stand la Senat cu versiunea romaneasca a cartii lui Stiglitz.
Mai intai, Fondul Monetar International, cu care reluasem legaturile printr-un acord stand-by, a inghetat intelegerea. Apoi, dupa ce economia scazuse aproape natural cu -12,9% in 1991 a mai plonjat cu -8,8% in 1992.
Economia Romaniei va creste in acest an cu 1,5%, insa pentru 2012 perspectivele economice s-au inrautatit, iar avansul economic ar urma sa se situeze intre 1,8% si 2,3%, a declarat ieri Jeffrey Franks, seful misiunii FMI, la prezentarea concluziilor celei de-a treia evaluari a acordului stand-by de tip preventiv cu Romania.
Construit in conceptul stand alone, magazinul va functiona in formatul standard si se afla situat pe strada Unirii nr.7, ocupand o suprafata totala de 687 mp, cu un spatiu de vanzari de 510 mp.
Rafaela Nebreda, Managing Partner la Imoteca.ro, participa la targul imobliar tiMOn cu un stand, la Arena Nationala. Ca noutati, am dublat portofoliul:
Intr-o zi, obosit de-atatea partide, stand el pe malul oceanului, observa cum din valurile inspumate se ridica un barbat tanar si vanjos.
Revenind la ceea ce spuneam despre primii mei ani intr-un domeniu la care nici macar nu visasem, principala calitate pe care mi-am insusit-o stand alaturi de omul de stat Ion Iliescu este, cred, capacitatea de a face distinctie intre interesul public si cel personal ale omului politic.
"Targul a fost bunicel! Au mers mai mult bijuteriile si zodiacele montate in pietre", ne-a spus Florin Nita, angajat la acest stand.
De asemenea, gasiti la stand si fete de masa - la 200 RON si ciorapi de lana - la 20 RON.
La targul Piata taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate.
"Avem la stand coliere din hartie quilling (tehnica de hartie) facute de Andreea - la 5 RON si 10 RON pe baza metalica, inele cu pietre:
Elements of Orient este prezenta cu un stand in cadrul targului de cadouri de Paste de la Sala Dalles, la etajul 1.
google-analytics.com