Cautare

626 de rezultate pentru "stand" (2.85 secunde)
"Toate autoritatile locale care solicita resurse suplimentare sau incalca regulile fiscale vor fi obligate sa semneze cu guvernul un program de ajustare, care va stipula masurile pe care isi propun sa le ia pentru solutionarea depasirilor de cheltuieli si a dezechilibrelor fiscale si pentru a realiza consolidarea intr-o perioada de timp rezonabila, precum si sanctiunile si masurile de restructurare aplicabile in cazul in care conditiile agreate nu sunt indeplinite", se arata in scrisoarea suplimentara pe care Romania o va transmite board-ului Fondului Monetar International pentru aprobarea celei de-a doua transe din acordul stand-by.
Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sambata, la scoala de pregatire politica a TSD, ca ministrul Turismului, Elena Udrea, pe care a numit-o "Regina salvamarilor" a intreprins o singura mare actiune din postura de ministru, stand "cu fluierul in gura" si "numarand chilotii salvamarilor".
Nu sunt un guru al votului negativ, dar sunt un om care am spus si voi spune intotdeauna din pozitia stand in picioare, nu in genunchi", a mai spus Oprescu.
Asa stand lucrurile, s-ar putea ca recentele acuzatii ale fostului ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, cel care sustine ca guvernantii nu se mobilizeaza suficient si ascund populatiei adevarata situatie in cazul gripei, sa merite mai multa atentie.
Ion Iliescu a lansat in premiera, la Oltenita, volumul "Romania si lumea la confluenta secolelor XX si XXI". Cu sprijinul Editurii Tehnice a fost prezent si un stand, ocazie cu care autorul cartii a acordat autografe.
Acelasi cetatean stand acolo linistit, intr-un colt, acasa la el, in casa presedintelui. O fi ceva domnilor", a spus Geoana, care a adaugat ca el nu crede in asa ceva.
Si i-am vazut si la Cotroceni, in timpul discutiilor cu partidele politice. Acelasi cetatean, stand linistit, intr-un colt", a relatat liderul PSD.
Nastase e in stand by Intrebat daca si Adrian Nastase ar putea face parte dintr-o echipa comuna, Mitrea a precizat ca are o relatie foarte buna cu fostul premier, dar ca acesta nu ar face parte dintr-o viitoare echipa.De altfel, surse din PSD anunta ca si Adrian Nastase s-ar putea numara printre candidatii la sefia partidului, insa acesta sustine ca nu a luat vreo decizie in acest sens.
Eu apreciez foarte mult faptul ca stand aici primesc din partea jurnalistilor diverse informatii. Sa-mi dati voie totusi sa le preiau in lectura proprie si dupa aceea sa comentez", a spus Nastase.
Fara sa mai spun alte lucruri, dar stand de vorba cu oamenii, am luat decizia ca nu candidatura mea este importanta.
"Domnul Preda, stand la Bruxelles, nu stie ca de salarii in Romania nu se ocupa Che Guevara si Fidel Castro, ci colegul dansului, domnul Boc, nu stie ca domnul Videanu ne-a zis ca daca vrem pensii sa bagam bani in pensiile private, nu stie ca domnul Mantog, colegul dansului de partid ia o multime de bani si e trimis in sapte dosare in judecata.
Si am inceput sa facem emisiuni si am trecut prin niste situatii atat de grele, trezindu-ne in fiecare dimineata la ora 03.00 si stand impreuna cel putin pana la ora 10.00, cand ieseam din emisie si ne sprijineam unul pe celalalt la propriu, umar langa umar, ca sa dormim un pic, 10 minute", si-a inceput democrat-liberala povestea.
Grupul senatorial al Partidului National Liberal a adresat Biroului Permanent al Camerei superioare a Legislativului solicitarea de a-l invita pe premierul Emil Boc in fata Parlamentului, pentru a informa in legatura cu posibila revizuire a Acordului Stand By, semnat, anul trecut, de Guvern cu Fondul Monetar International.
"Prim-ministrul Emil Boc si ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, lucreaza in prezent la finalizarea scrisorii de intentie la acordul stand-by incheiat cu FMI.
In urma revizuirii acordului stand-by, Consiliul Director al FMI ar trebui sa supuna aprobarii, la finele lunii septembrie, eliberarea celei de-a sasea transe din imprumut, in valoare de 914 milioane de euro.
Scrisoarea de intentie la acordul stand-by, redactata dupa negocierile din luna august cu FMI ,releva ca guvernul s-a angajat inclusiv sa elimine subventiile la incalzire.
'Stand la taclale cu Turcescu, la prietenosul post B1TV, ministrul Apararii Gabi Oprea ne-a relatat cum a fost el resapat de Traian Basescu, din calitatea de "sef al Mafiei personale a lui Adrian Nastase" in aceea de general de patru stele si ministru in guvernul lui Boc.
Descurcaret si speculativ, Ciobotea si-a angajat avocati care au exploatat la maximum lacunele legislative si, astfel, a obtinut plata salariilor restante pe perioada cat a lipsit din functia din care fusese trimis la plimbare. Asa s-a ajuns ca Ciobotea sa primeasca despagubiri doar stand acasa.
El conteaza ca la usa PSD "vor veni ceilalti" - nu s-a inteles care - magnetizati de scorul din sondaje al partidului. Asa stand lucrurile, "nu se pune problema vreunei aliante inscrise la tribunal" cu PNL, a subliniat dl Ponta.
Asa ca, stand pe vine si aparandu-ma cu un par de haitele de ursi de sub Tampa, mi-am amintit ca in 1950 prin Legea nr.
google-analytics.com