Cautare

626 de rezultate pentru "stand" (4.80 secunde)
Pentru al doilea an consecutiv, Carrefour Romania este prezent la targul INDAGRA cu un stand dedicat Universului Bio Carrefour, in cadrul caruia producatorii romani de produse organice sunt invitati sa devina parteneri si furnizori ai lantului de magazine.
El s-a simtit treaz cand s-a sculat din patul sau si a gasit fiinta stand acolo in camera. ... Ei au observat strania aparitie stand in picioare, in spatele unui gard de sarma ghimpata, langa un camion mare cu remorca.
Sambata, in curtea Muzeului Taranului Roman, a fost organizat un stand special al firmei Napolact la care erau oferite celor doritori iaurturi Cedra - cinstit cu fructe. ... La stand o gasiti pe Corina Bobolocu ce va da detalii despre aceste produse minunate.
Catalin Aldea a participat cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. ... De asemenea, la stand, romanii au putut gasi si achizitiona si seminte si fainuri (vidate) - intre 10 RON puna de 300 de grame.
Vivanatura a participat recent cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. ... Vom fi prezenti cu un stand si la targul Gaudeamus", a mai spus Alexandru Ionescu.
De asemenea, tot aici au mai fost si un stand cu diverse fructe uscate (curmale, fistic) si un stand cu obiecte lucrate manual de copiii bolnavi de cancer de la Asociatia P.A.V.E.L.:
- Copil stand - vreme buna. - Stand langa un nou-nascut - mare bucurie. - Copii vorbind intre ei - veselie izbanda. - Vazand copii legati - seninatate in familie.
Am vazut un obiect interesant, de culoarea aluminiului, stand cam la 800 metri deasupra noastra, nemiscat.
In cadrul acestui eveniment organizat la Gradina Verona are stand si Aristide Seri de la NANO (www.produse-nano.ro). ... Tot la acest stand, mai gasiti si:
Sonimpex Topoloveni este prezent cu un stand in cadrul Food Revolution, la Gradina Verona, in acest week-end. Magiunul de prune Topoloveni continua misiunea de promovare a Romaniei si a traditiei gastronomice romanesti si la evenimentul Food Revolution, care se adreseaza unui stil de viata sanatos si in special copiilor.
- Sunt destul de norocos si calatoresc mult prin aceste tinuturi minunate, facand stand-up comedy pentru spectatori care au gusturi foarte bune.
Ambasada Africii de Sud la Bucuresti isi intampina vizitatorii la stand in cadrul Targului de Turism editia de primavara, intre 21 - 24 februarie 2019, Pavilionul B2, sectorul C, standul 374A,ROMEXPO.
Vinurile de Macin sunt prezente cu un stand in cadrul Targului de Turism de la Romexpo. La stand il puteti gasi pe Alin Mihalcea, Director de vanzari Bucuresti, dar si sommelier la Crama Macin, care va da mai multe detalii despre sortimentele de vin pe care le au.
Ramona Popoiu-Popescu din Topoloveni este prezenta la Targul de Craciun din curtea MTR cu un stand cu produse apicole. ... Avem la stand si lumanari din ceara si am niste matrite, ne-a spus Ramona Popoiu-Popescu.
Ramona Popoiu-Popescu din Topoloveni este prezenta la Targul Piata Taraneasca organizat de 8 martie in curtea de a MTR, cu un stand cu produse apicole. ... Avem la stand si lumanari din ceara si am niste matrite, ne-a spus Ramona Popoiu-Popescu.
Olaritul este o ocupatie ce se practica inca din vremuri stravechi, marturie stand frumoasele vase de ceramica din epoca neolitica. ... Pe cei doi ii gasiti cu un stand si astazi, la Targul lui Ciresar.
Ramona Popescu din Topoloveni, de la brandul Regina, este prezenta cu un stand cu produse apicole la targul din curtea MTR. ... Avem la stand si lumanari din ceara si am niste matrite, ne-a spus Ramona Popescu.
Ar deveni un partid de 10-15% si detinerea puterii va fi un capitol frumos din trecut. PSD este in 2005 un partid in stand by.
Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu a constatat, stand de vorba cu electoratul, ca "lucrurile sunt la fel de proaste ca si acum patru ani”.
Asa stand lucrurile, Nicolau are dreptate sa ceara independenta TVR, dar ne indoim serios ca are si dreptul moral de a o face, nu de alta dar reportajele vizitelor de lucru nastasiene si iliesciene, frecventa stirilor referitoare la cei doi, ignorarea opozitiei din acea vreme si absenta opiniilor si pozitiilor critice la adresa guvernarii PSD ne sunt inca proaspete in memorie.
google-analytics.com