Cautare

626 de rezultate pentru "stand" (2.52 secunde)
Nicolae Vestea a avut un stand in cadrul targului traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. La standul sau, oamenii au putut achizitiona:
Pe langa hainele, accesoriile si incaltamintea lucrata manual de designerii romani, targul va pune la dispozitie stand-uri cu lumanari lucrate manual, carti, viniluri, precum si biciclete pentru iubitorii mersului pe doua roti.
La magazinul de pe Strada Academiei, unde il gasiti pe ceasornicarul Catalin Vardianu, gasiti si un stand special amenajat cu ochelari, rame de ochelari si bijuterii din pietre semipretioase si pretioase, de care se ocupa Cristina Paraschiva.
- In anul III la Teatru am facut Psihologie si ma vad la 45 de ani nu stand de vorba, dand tratamente, ci pe profiler, pe securitate nationala, aici, in tara.
Firma Amrit International participa la TIBCO 2018, in acest week-end, cu un stand cu bijuterii din argint si pietre semipretioase, dar si cu esarfe din casmir si lana.
O puteti gasi cu un stand cu produse la targul mesterilor populari din Piata Prefecturii. "Sunt prima oara aici! Am venit cu produse traditionale idn lemn:
La alt stand, doi barbati asteptau sosirea reprezentatilor firmei, doreau sa se angajeze, dar nu aveau cu cine discuta. "Am gasit un post vacant, muncitor necalificat la o turnatorie, dar nu au venit cei cu care ar trebui sa stam de vorba.
Stand in corabie si propovaduind, Domnul prevesteste prezenta si lucrarea in Biserica Sa, peste timp. Corabia devine amvon, iar Carmaciul da multimilor ce Il asculta nadejdea ca si ei vor putea urca in Corabia mantuirii.
Sublimarea formei, de la Palatul Artelor Frumoase BOZAR, a inregistrat un record de vizitatori, nu mai putin de 2.500 de persoane stand la rand sa poata intra in muzeu pe parcursul desfasurarii ei, fiind vizitata de 116.000 de persoane din toate colturile lumii.
Ii puteti gasi si astazi la MTR cu un stand, la care gasiti la vanzare bijuterii vechi si frumoase din argint, covoare, cristale, portelanuri Rosenthal, icoane vechi rusesti, care variaza ca pret, obiecte de arta, antichitati, ceasuri mari vechi, geci din piele ecologica la 200 RON, o geanta superba din piele cu un cal incrustat - la 200 RON, masute antice.
La targul de la MTR, am gasit un stand cu obiecte hand-made superbe, de la brandul Mia Patchwork create de o doamne foarte creativa.
Costica Stan din Valcea participa la targul Mosilor de Toamna, organizat in acest week-end in curtea MTR. Am adus la stand obiecte sculptate in lemn:
Geologul Andrei Costin Victor participa cu un stand de bijuterii cu cristale, la targul de Florii din curtea MTR. Am venit cu spinel, granat, cercei de lapis lazuli, cercei si pandantive din sodalit, fosile, chihlimar, ne-a spus Andrei Costin Victor in curtea Muzeului Taranului Roman.
Cei doi pasageri din prima masina spun ca au vazut, in spatele ferestrelor, si "umanoizi", subtiri, stand in picioare. Pasagerii din cea de a doua masina n-au vazut decat ferestre luminate.
Isi amintea de un rand de scaune, el stand pe unul dintre ele; cele din dreapta lui erau goale; mai era undeva si un geam.
Ei nu au fost vazuti iesind din nava ci aparand brusc stand in dreptul ei, in fata copiilor. Erau imbracati cu mantii albastre si pluteau deasupra solului.
"In Post facem si gogosi cu miere si dovleac, poale-n brau, dar si placinta cu varza", ne-a spus Elena Manole de la stand.
La stand ii gasiti pe Bogdan Popa si pe Andreea Bartesch de la Casa Teo. "Vrem sa facem cunoscut produsul pe piata!
Ei nu au mai vazut OZN-ul, dar au vazut cele doua persoane disparute stand pe nisip, fara sa se zareasca urme de pasi care sa arate cum au ajuns aici.
google-analytics.com