Mai multi deputati sunt nemultumiti de serviciile restaurantului de la Palatul Parlamentului, considerand ca trebuie sa stea foarte mult la coada pana ajung sa manance. Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a declarat luni ca vicepresedintele Camerei Ioan Oltean (PD) a ridicat aceasta problema in sedinta Biroului Permanent si toti membrii Biroului au fost de acord ca trebuie rezolvata aceasta situatie. "Nemultumirile nu vizau atat calitatea meniurilor, ci faptul ca se sta foarte mult la coada, iar aceasta problema a fost ridicata, in mod justificat si cu foarte mult bun simt, de vicepresedintele Ioan Oltean", a spus Munteanu.
Potrivit lui Munteanu, problemele la restaurantul Palatului Parlamentului au aparut dupa ce mai multi angajati ai restaurantului au plecat din cauza salariilor foarte mici, de aproximativ 5 milioane de lei vechi. El a explicat ca salariile acestora nu pot fi majorate, deoarece este vorba despre grile de salarizare bugetare.
Ioan Munteanu a spus ca porbabil este vorba si de administrare proasta a acestui restaurat, la care mananca un numar foarte mare de persoane - 1.000-1.200. "Nu cred ca exista un restaurant care sa aiba atati clienti zilnic", a adaugat Munteanu.