Cautare

626 de rezultate pentru "stand" (4.24 secunde)
Conform spuselor lui, dezvoltarea tabletei a inceput inainte de cea a telefonului mobil iPhone, insa tableta a fost pusa in stand-by cand au realizat ca functionalitatea ei poate fi oferita si de un smartphone.
Laura Caraman este prezenta cu un stand la expozitia de ceai, cafea, delicatese si accesorii de la Sala Dalles. ... Cei doi baieti care sunt cu mine, la stand, sunt voluntari ai grupului Haramichi-RO.
"Avem modele noi de icoane, crucifixuri cu motive traditionale romanesti - la 50 RON, crucifixuri cu modele grecesti, cruci moldovenesti pictate - la 180 RON, dar si boluri din lemn pictate", ne-a spus o maicuta de la stand.
Caya Ivanov participa cu un stand de artizanat peruanan in cadrul targului de cadouri de la Sala Dalles, cu artizanat de Peru: ... Avem la stand si:
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare de la etajul 1 al Salii Dalles este un stand la care gasiti la vanzare tablourile pictorului Ioan Vasile Bota, cu preturi ce variaza intre 300 - 400 RON.
Asociatia Elta Universitate este prezenta cu un stand in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare de la Sala Dalles.
In cadrul Targului Ghidul Miresei desfasurat in acest week-end la Romexpo, puteti gasi un stand al firmei Rochii Versatile. ... La stand, cateva fete superbe care poarta aceste rochii iti dau detalii legate de modul in care poti purta aceste rochii:
In cadrul Targului Ghidul Miresei desfasurat in acest week-end la Romexpo, puteti gasi un stand al firmei Rochii Versatile. ... La stand, cateva fete superbe care poarta aceste rochii iti dau detalii legate de modul in care poti purta aceste rochii:
Rise Against lanseaza The Gost Note Symphonies, Vol.
Municipiul Targoviste este prezent cu un stand in cadrul Targului de Turism de la Romexpo.
Am propriul meu stand la Targul de Craciun din curtea MTR si m-am asociat cu un prieten. Particip din vara la aceste targuri si mi-am dat seama ca lumea anticarilor este foarte interesanta.
Sotii Iulian Sirbu si Filomela Sirbu Tistere sunt prezenti cu un stand la targul de Sfintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR.
Cea care conduce aceasta afacere este Iulia Corau, iar la stand o puteti gasi pe Maria Rosca, una dintre femeile cu suflet care gateste aceste bunatati, alaturi de o tanara de doar 18 ani, Ioana Sidau.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Avem si in Piata Matache stand.
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Avem si in Piata Matache stand", ne-a spus Edi Balan.
In aprilie, acestia vor fi prezenti cu un stand la Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura din Baneasa. "De Sfantul Dumitru am fost la Sighisoara si am luat locul I pentru cel mai bun stand.
Zgribuliti de frig, la o temperatura de minus cateva grade Celsius, am vazut doi caini care stateau cuminti intr-un cos, la un stand din cadrul targului de la Universitate.
Din pozitia stand in picioare se apleaca usor trunchiul usor in fata si se ridica progresiv si alternativ genunchiul catre piept (partea superioara abdominala) respectand miscarea naturala impusa de corp (cea de brat picior opus in care se intalneste cotul cu genunchiul).
Cristina si Constantin Niculescu au participat in acest week-end la Targul Bucurestiului, cu un stand cu obiecte traditionale. ... "Avem un stand deosebit si pentru noi lucreaza sase angajati!
google-analytics.com