Magazin: Intalniri cu umanoizi stranii (Autor: DAN D. FARCAS)
(Continuare)
O petrecere de nepamanteni
In urmatorii doi ani, Tony nu a mentionat incidentul nimanui, presimtind ca nimeni nu-l va crede. S-a intamplat insa ca, in 2013, vorbind la telefon cu tatal sau, acesta i-a spus ca tocmai citeste o carte scrisa de David Icke, numita Secretul Suprem. In cartea aceea, David prezenta teoriile sale cu privire la reptilieni. Cand tatal sau a mentionat acest detaliu, Tony a decis sa-i spuna acestuia ce anume i s-a intamplat.
In mai 2014, Tony a decis sa-si informeze si superiorii sai despre incident. El a vorbit cu doi locotenenti si cu sergentul sau. Un locotenent i-a spus ca a fost un vis. Celalalt a sugerat ca ar trebui sa vorbeasca cu un medic. Sergentul sau parea sa creada povestea lui, dar nu-i putea oferi niciun sfat.
Dave Hodrien considera ca acest caz de vizitare reptiliana este foarte impresionant. El spune ca modul in care a avut loc intalnirea, in timpul zilei, intr-o baza militara, scoate in evidenta ca experiente de contact pot aparea oriunde, in orice moment.
Faptul ca Tony nu a avut niciun interes fata de OZN-uri sau de contactele cu extraterestrii inainte de experienta sa, precum si durata de timp in care a observat fiinta, fac putin probabil ca totul sa fi fost doar un vis lucid. El s-a simtit treaz cand s-a sculat din patul sau si a gasit fiinta stand acolo in camera. Atitudinea ei sugereaza - spune Hodrien - ca Tony l-a surprins si aceasta nu se astepta ca el sa se trezeasca in acel moment. Apoi a parut sa-l forteze telepatic pe Tony sa adoarma la loc, un fapt care a fost raportat de mai multe ori de contactati. Un aspect interesant al experientei este faptul ca Tony putea vedea usor prin fiinta aparuta. Acest lucru ar putea sugera ca vizitatorul nu era fizic in totalitate, poate venea prin sau dintr-o alta dimensiune, ori poate era pe cale sa se reintoarca acolo. Tony a avut impresia clara ca acest efect a fost cauzat de centura din jurul fiintei. Exista posibilitatea - crede ufologul din Birmingham - ca Tony sa fi fost rapit si fiinta sa fi fost pe cale sa-l aduca inapoi in dormitorul sau. Oricum, el nu are nicio amintire in acest sens.

xxx

Relatarile privind intalniri cu umanoizi stranii sunt mai frecvente decat ne imaginam. Ufologul american Albert Rosales a alcatuit o colectie de peste 10.000 de istorii de acest fel. Citam, la intamplare, din colectia sa, doua cazuri.
Asa cum anunta organizatia nationala ufologica Vision Ovni, in localitatea Victoria, provincia Entre Rios, din Argentina, in seara zilei de 15 ianuarie 2011, mai multi baieti care se jucau pe terenul Doma El Mangrullo, au vazut un umanoid scund, despre care au spus ca arata ca un baietel, dar cu o fata de om batran. Ei au observat strania aparitie stand in picioare, in spatele unui gard de sarma ghimpata, langa un camion mare cu remorca. Fiinta avea picioare foarte scurte. Din acest motiv, cat a stat cu spatele, martorii l-au confundat cu un copil in varsta de un an, dar cand s-a intors, au observat infatisarea lui ciudata. Surprins ca a fost vazut, omuletul s-a ascuns in spatele unui copac, apoi a deschis o poarta de fier si a fugit pe un camp din apropiere.
(Va urma)