Cautare

188 de rezultate pentru "roata" (3.14 secunde)
Mircea Geoana, politicianul invins la alegerile prezidentiale, are toate sansele, in 2010, sa intoarca roata si sa devina un om...
In schimb, conservatorii din teritoriu se plang conducerii ca sunt tratati de pesedisti ca a cincea roata la caruta si ca au fost ignorati de acestia in perioada celor 9 luni in care PSD a guvernat alaturi de PD-L.
Acum, Geoana se plange ca i se aplica exact tratamentul pe care el insusi l-a brevetat si aplicat cu atata sarguinta celor care au indraznit sa il critice. Inca o dovada ca roata se intoarce, inclusiv in politica.
Noi stim povestea in care Alexandru Ioan Cuza saruta obrazul lui Mos Ion Roata in locul in care fusese lovit de palma unui boier.
Roata istoriei s-a invartit in favoarea Terasei Ciresica. Nelu, pilangiul simpatic, a disparut din peisaj. Terasa a devenit o locanta cu staif, serviciul este OK.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a reluat, sambata, la congresul TSD, un mesaj catre Traian Basescu pe care l-a folosit in urma cu un an, la congresul de lansare a candidaturii lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax.
Acum roata da semne ca se intoarce, in favoarea liberalilor.
Parlamentarii au inteles ca sunt a 14-a roata la caruta, isi vad de-ale lor, ca vine alta campanie electorala si va fi nevoie de alti bani.
Ei bine, in aceste zile chiar este loc pentru un program de redresare nationala. El ar adauga roata care ne lipseste pentru a incerca intoarcerea Romaniei pe un drum de normalitate.'
O amiaza insorita si calma, de parca tot timpul unei zile de sambata ar curge cu acea liniste cu care se topeste vremea pe drumurile prafuite de tara, unde soarele se uita zambitor la tine, unde mireasma de gutuie coapta si de struguri proaspat zdrobiti pluteste in aer, unde glasul gastelor se aude pana la moara a carei roata mangaie apa cu iz de pamant reavan, iar ruginiul frunzelor te face sa te minunezi de cate frumuseti a lasat Dumnezeu pe pamant.
Bogdan Tiberiu Iacob) USL are o problema cat roata carului dupa suspendarea lui Traian Basescu si care e foarte greu de crezut ca va putea fi depasita cu respectarea stricta a Constitutiei.
"Eu nu cred ca trebuie sa inventeze nimeni roata. A fost inventata, si mingea de tenis sau de fotbal este tot rotunda", a spus omul de afaceri.
Iar ca dovada ca roata politica s-a invartit si ca nu tot ce misca-n PDL este dornic sa se inchine PNL-ului, cei interesati sunt indemnati sa urmareasca atent evolutiile la zi ale pedelistului Gheorghe Stefan Pinalti, pentru a putea constata personal ca acesta lucreaza acum in favoarea PSD-ului.
Acum, armata de Mite bicicliste si pusti eco dau roata spre inserat anuntandu-ne criza politica. Politicienii si analistii, facatorii de opinii cad in capcana biciclistilor si se prind in scenariul "crizei".
Coloana Memoriala, Via Dolorosa, Roata Romilor, Steaua lui David si Epitaf. Memorialul Victimelor Holocaustului din Romania se afla la intersectia strazilor Anghel Saligny, Mihai Voda, Ion Brezoianu si Lipscani, din Bucuresti.
Dar uite ca, dupa 10 ani, roata vietii se invarteste si , acum, Adrian Nastase este, in sfarsit!, liber - ce-i drept intr-un soi de libertate draconic limitata -, pe cand Traian Basescu este, inca!, liber.
La modul mai general, referindu-se la politica externa a tarii noastre, presedintele a afirmat ca este "foarte important sa intelegem ca nu trebuie sa inventam din nou roata.
Ce ma frapeaza in continuare, desi imi desfasor activitatea in politica de suficienti ani incat sa nu ma mai mire (aproape) nimic, este capacitatea unora de a reinventa, cand si cand, roata, focul sau apa calda.
Din pacate, poate pentru prestanta noastra, nici in acest caz nu am inventat roata. Este o intreaga istorie a acestei institutii, care isi gaseste originea in viata politica britanica, cand membrii parlamentului au fost nevoiti sa introduca acest privilegiu pentru a fi feriti de abuzurile regelui, ale puterii executive.
Ca si cea mai patrata roata se invarte cateodata? Greu de crezut. Eu inca mai cred ca Parlamentul Romaniei este o institutie serioasa.
google-analytics.com