Cautare

188 de rezultate pentru "roata" (3.83 secunde)
cosuri rudaresti din rachita, o masa art deco - la 800 RON, o roata de tors - la 300 RON si roti de caruta - la 200 RON bucata.
apa curge continuu, fara roata sau scripeti, limpede si rece ca gheata, in jgheaburi de ciment curate, asemenea izvoarelor dintr-o statiune balneara.
Visez la ea de multi ani, ii dau roata. Imi trebuie multe zile libere ca sa ma pot plimba, gandi, construi.
VICE: Am vorbit cu politiciana din partidul lui Ciolos care si-ar dori o lume fara proprietate privata. Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor:
Pacala e tanarul din popor care da raspunsuri in doi peri, lui Mos Ion Roata ii pun mustati albe. Toate aceste personaje din povestile lui Ion Creanga sunt si noi, ca popor.
schimbat ulei, verificat directie, presiune roti, verificat sistemul de franare, verificat roata de rezerva. - pentru masini am avut cablu de tractare si cabluri de pornire a bateriei, in caz de descarcare a acesteia, compresor pentru umflatul rotilor si restul de chestii de care se poate lega un politist bulgar:
Deasupra norilor â€" spunea Barbutiu â€" era o Luna cat roata carului. - Era o lumina atat de puternica, incat puteai sa citesti.Nu aveam nevoie de luminile aparatelor de bord, ca vedeam cu ochiul liber absolut tot.
El, pentru ca este orgolios si nu poate sa accepte ca intr-un sistem democratic roata se mai intoarce", a declarat presedintele PRM Constanta Radu Comanici, care este si vicepresedinte al CJC.
Ea povestea ca, intr-o zi din 1997, in bucataria apartamentului ei din Bucuresti, a avut vizunea unui obiect hexagonal, nu mai mare decat o roata de tractor, in care s-a deschis o trapa, care a absorbit-o si a transportat-o, de-a lungul unui soi de tub, pana intr-o incapere dreptunghiulara, cam de 5 pe 8 metri.
Asta e, roata norocului se invarte intruna. Altadata tu erai cel invins care isi plangea esecul in timp ce altul jubila, dar acum ai revenit acolo unde iti era locul:
- De un an sunt pensionar si folosesc o metafora istorica, cea pe care mos Ion Roata a spus-o atunci cand s-a intalnit cu Alexandru Ioan Cuza:
Cum insa in 2000 roata s-a-ntors si a venit PSD-ul la putere, acelasi Pasca a dat fuga la social-democrati, in speranta ca-si va pastra scaunul - cel putin asa zic gurile rele!
pe de o parte Traian Basescu cu serviciile secrete, justitie si prefectii lui Blaga, pe de alta parte PSD si PNL cu puterea lor locala si diferiti baroni care se tem ca raman fara protectie, fiindca se intoarce roata", a explicat Gusa.
Omul nu-si explica nici acum cum a facut de a nimerit cu abdomenul in roata dintata a ferastraului. Barbatul a fost dus rapid la Spitalul din Tecuci, unde insa starea lui s-a agravat si s-a luat decizia transferarii la Spitalul Clinic de Urgenta in sectia Reanimare.
Biroul Electoral Judetean a respins patru candidaturi din partea PNG si PNDC, dar Tribunalul Galati a intors roata, admitand deja una dintre contestatiile formulate.
Trebuie sa intoarcem roata istoriei. Sa fim uniti in orice clipa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri. Ne doare Trianonul si ne doare 1918.
Cine a spus ca roata se intoarce atunci cand te astepti mai putin, mare adevar a grait.
Protocolul dintre Primaria Craiova si Fratii Bacriz pentru acoperirea traseelor de transport public din oras a fost rupt unilateral de municipalitate, ca efect al unei decizii adoptate ieri de majoritatea consilierilor locali.
Nu noi inventam roata si apa calda! In primul rand, putem vorbi despre modelul sanatate. Toti ministrii de criza - mai putin ministrul nostru - se intalneau periodic si discutau despre prevenirea gripei porcine.
Pana sa fumeze pipa pacii cu cine crede de cuviinta, poate Basescu ar trebui sa faca ochii roata prin jur si sa-si scaneze intelept galeria de curteni.
google-analytics.com