Cautare

188 de rezultate pentru "roata" (3.95 secunde)
Dupa o jumatate de secol, roata vietii se intoarce. In prezent, exista un consens ca una dintre numeroasele probleme cu care se confrunta agricultura romaneasca este reticenta producatorilor agricoli de a se organiza in cooperative.
Hotararea de Guvern privind acordarea de subventii la cumpararea de masini agricole poate fi publicata in Monitorul Oficial fara semnatura Ministrului Finantelor, a declarat vineri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
La DGFP se intoarce roata Ca o ironie a sortii, problemele referitoare la recuperarea prejudicului cauzat de rambursarile de TVA au aparut la aproape patru ani de cind au fost puse la cale metodele de jecmanire a conturilor DGFP si numai dupa ce inspectorii doljeni au efectuat controale fiscale la firmele aflate acum pe lista neagra a fiscului.
Nu trebuie sa descoperim roata carului, exemplul altor tari, cum ar fi cele din Asia, arata riscul mare de criza financiara asociat cu explozia creditului in valuta“, a mai spus Isarescu.
Nu trebuie sa descoperim roata carului. Exemplul altor tari, cum ar fi cele din Asia, arata riscul mare de criza financiara asociat cu explozia creditului in valuta“, a spus Isarescu.
Proprietarii imobilului in care se incearca ridicarea a inca unui nivel reprezinta roata principala a mecanismului care poate duce la obtinerea de noi apartamente.
Dupa ce tot anul Inspectoratul de Concurenta Constanta a organizat caravane de informare a autoritatilor locale si a mediilor de afaceri din judetul Constanta cu privire la legile concurentei, acum s-a intors roata, si a venit randul inspectorilor din cadrul Inspectoratului de Concurenta Constanta sa se scoleasca.
La desert, Garda l-a "degustat" pe Gheorghe Roata din Basarabi, crasmar amator, care vindea bauturi alcoolice netimbrate intr-un chiosc improvizat in fata curtii.
Puterea este asigurata de cate un motor electric, amplasat la fiecare roata, energia fiind stocata in acumulatorii litiu-ion ce ofera o autonomie de 150 de kilometri.
Potrivit automarket.ro, conceptul este propulsat de un sistem de motoare electrice pozitionate cate unul in fiecare roata, iar acumulatorii ii confera masinii o autonomie de 150 de kilometri.
Au ramas scheletele de beton si fier ruginit, deasupra carora fac roata carduri de ciori. Cat vezi cu ochii, numai ruine.
Jumatate dintre romani cred ca Soarele da roata Pamantului! De ce nu ar crede ca Dan Diaconescu le va da 20.000 de euro daca ajunge la Cotroceni?
Daca acesta detecteaza ca o roata se apropie de marcajul benzii de circulatie, soferul este avertizat despre acest fapt prin vibrarea volanului.
Daca acesta detecteaza ca o roata se apropie de marcajul benzii de circulatie, soferul este avertizat despre acest fapt prin vibrarea volanului.
Vom avea concerte cu taraful Aurel Ene de la ora 14.00 si cu taraful din Clejani de la 19.00, organizam concursuri de roata si tintar, exista chiar si un spatiu de joaca pentru copii" spune Gica Popescu.
Guvernul nu trebuie sa inventeze roata si nici nu trebuie sa importe solutii din alte tari. Guvernul Romaniei ar trebui sa nu mai lucreze heirupist si sa vada care este realitatea, la nivel local.
Denumita "masina care pluteste", vehiculul de doua locuri seamana cu o roata de tractor stilizata, pluteste la 30 cm de pamant, este controlata integral de un computer si foloseste retelele de drumuri electromagnetice pentru a se deplasa dintr-un loc in altul.
Nu inventam roata, doar o folosim pentru a avansa Halele au niste puncte forte: ai curent - locomotive pornesti acolo, ai tot felul de utilitati care chiar te ajuta, te scutesc de o bataie de cap.
Din pacate, pe la jumatatea sesiunii de calificari am pierdut controlul si roata spate a derapat. Am suferit o ruptura de muschi la umarul stang care si inca ma tine in pat cu dureri in fiecare dimineata.
• In judetul Maramures sunt operabile partiile de schi din statiunile Suior-Baia Sprie, Roata-Cavnic, Icoana-Cavnic, Borsa, Mogosa-Baia Sprie si Izvoarele
google-analytics.com