Cautare

188 de rezultate pentru "roata" (4.76 secunde)
Este demn de mentionat si faptul ca, la Congresul Mondial al Romilor desfasurat la Londra in anul 1971, a fost adoptat si steagul international al romilor, avand jumatatea de jos verde, simbol al campurilor inverzite, si jumatatea de sus albastra, simbol al cerului senin, iar la mijloc o roata, simbolizand, pe de o parte, soarta, roata succesiunii vietilor, iar, pe de alta parte, nomadismul, in relatie cu spatiul originar al Indiei.
Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. Studenta de 21 de ani a fost gasita spanzurata intr-un sopron din gospodaria parintilor ei.
Roata e formata din doua discuri, unul mai mic sus si unul mai mare in partea de jos, acestea fiind unite printr-un ax vertical. ... Astfel, roata se invarteste, obtinandu-se forme circulare cu contur regulat.
La primul semafor, apare un infractor pe scuter care ii inteapa roata. ... Daca face prostia sa inceapa sa-si schimbe singur roata, este victima sigura.
Au aruncat-o si a ajuns la Otopeni sub roata avionului care ii aducea in tara pe ziaristii rapiti; evident, roata a explodat.
Au aruncat-o si a ajuns la Otopeni sub roata avionului care ii aducea in tara pe ziaristii rapiti; evident, roata a explodat.
Dosariada, care pana deunazi parea sa adune buline negre in ograda PNL, s-a sucit. S-a intors roata. ... Insa roata se poate intoarce oricand...
ßi chiar daca milioanele de mosi Ion Roata din satele romanesti sunt lamuriti cu rabdare ca nu-i asteapta o noua vreme a cotelor obligatorii si a colectivizarii fortate.
Totodata la controlul autoturismului marca Dacia 1310 s-a gasit in portbagajul acestuia o roata de rezerva noua. In urma investigatiilor in zona respectiva a fost depistat un autoturism marca Dacia Logan, care prezenta butucul portbagajului fortat, iar din interior lipsea roata de rezerva.
O tanara de 25 de ani a ajuns in stare grava la spital dupa de a fost lovita de roata unui microbuz de persoane desprinsa in mers, in Telesti, Gorj.
Cand tinta se intoarce la masina si vede ca are o roata dezumflata, hotii pandesc daca si-a lasat lucrurile de valoare in masina descuiata si actioneaza cand soferul sau soferita schimba roata.
s-a intors roata si nu se stie cum revine de maxima actualitate lista PNL cu nume de posibili sefi pentru descentralizatele constantene.
Colegiul 3 (70.196 persoane) este alcatuit din Amara, Ciulnita, Buesti, Albesti, Ciochina, Salcioara, Perieti, Andrasesti, Gheorghe Doja, Grivita, Traian, Milosesti, Reviga, Cocora, Colelia, Grindu, Valea Macrisului, Garbovi, Alexeni, Ion Roata, Sfantu Gheorghe, Balaciu, Sarateni, Munteni Buzau si Cazanesti.
Sacu (Caras-Severin), Ion Roata (Ialomita), Ruginoasa (Iasi), Mogosoaia (Ilfov), Baita de sub Codru (Maramures), Turnu Rosu (Sibiu), Sandra (Timis), Craidorolt (Satu Mare), iar pentru primar general - in Bucuresti.
In semn de recunostinta pentru unele personalitati ale fostei administratii democrate - si in perspectiva ca, nu-i asa, roata se poate invarti peste 4 ani - propunem cateva masuri necostisitoare, dar cu valoare simbolistica deosebita.
In semn de recunostinta pentru unele personalitati ale fostei administratii democrate - si in perspectiva ca, nu-i asa, roata se poate invarti peste 4 ani - propunem cateva masuri necostisitoare, dar cu valoare simbolistica deosebita.
Va veni o vreme cand roata istoriei se va intoarce, cand oameni ca mine vor veni la putere, vor fi rugati sa ia puterea si vor umple puscariile cu ei.
Astfel, cei care isi vor cumpara anvelope de la supermarket vor fi nevoiti sa isi plateasca si costul cu montajul si echilibrarea rotilor, adica intre 30 si 50 de lei pe fiecare roata.
Celalalt sat vecin de pe sosea, Roata, avea ciclu gimnazial si, norocul meu, nu tinea internat. Costul-suportabil: cei 4,5 km pana la scoala trebuiau parcursi zilnic, in pas de pelerin, dus intors.
Dar nu din principiu, ci pentru ca le-a fost teama de precedent, s-au gandit ca se intoarce roata. PRM, in schimb, nu a fost nici cu cei dinainte la furat, dar nici cu astia de acum la batut", a apreciat deputatul PRM.
google-analytics.com