Cautare

252 de rezultate pentru "roata de la basarabi" (3.70 secunde)
Consilierul judetean liberal Victor Manea a anuntat ieri ca noul sau scop politic este instaurarea votului uninominal, prin care fiecare om este liber sa-si aleaga politicianul favorit si nu o lista impusa de un partid, lista pe care se strecoara de fiecare data o majoritate de rebuturi.
Reprezentantii PRM Constanta au anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca pe 10 decembrie se va deschide Cosmos TV, postul de televiziune patronat de Corneliu Vadim Tudor.
Proiectul Zonei Metropolitane Constanta incepe sa capete contur, pana in toamna acestui an urmand sa fie realizata si o harta a viitoarei metropole, care va reuni 14 localitati constantene din jurul municipiului resedinta de judet.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Romania Mare - filiala Constanta, Radu Comanici, a aratat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul pe care il conduce "se va lupta" pentru a obtine primariile din 16 comune constantene, pentru care se vor prezenta cu candidati "gospodari si de o inalta calitate morala".
Orasul Basarabi din judetul Constanta, orasul natal al presedintelui Traian Basescu, isi va schimba denumirea in Murfatlar. Camera Deputatilor a adoptat ieri o decizie in acest sens la initiativa legislativa a mai multor parlamentari din judetul Constanta.
Conducerea Partidului Romania Mare a aratat, in cadrul unei conferinte de presa ce s-a desfasurat, vineri, ca partidul numara 11.643 de membri.
Vacanta parlamentara inseamna pentru Partidul Democrat, dar nu numai, o oportunitate de testare a electoratului, de la inceputul lunii iulie si pana in prezent fiind efectuate mai multe sondaje de opinie.
Partidul Democrat, prin Fundatia "Catunul", ofera zilele acestea tuturor pensionarilor cu venituri mici, de sub 300 de lei, precum si familiilor fara venituri si persoanelor cu handicap, pachete cu alimente, la sediul formatiunii.
Biroul Permanent Judetean al PD Constanta s-a intrunit la sfarsitul saptamanii trecute pentru a analiza cercetarile sociologice efectuate intre lunile iunie si august, pentru 26 de localitati ale judetului Constanta:
Liberalii constanteni si-au stabilit, in cursul zilei de ieri, in cadrul unei sedinte a Delegatiei Permanente Teritoriale, o parte dintre candidatii pentru functia de primar in mai multe localitati ale judetului.
Presedintele Traian Basescu a implinit, duminica, 56 de ani. Ca in fiecare an, presedintele si-a serbat ziua de nastere alaturi de familie. Traian Basescu s-a nascut la 4 noiembrie 1951, in localitatea Basarabi, judetul Constanta.
Intrucat alegerile din toamna inseamna vot uninominal, pentru cei care si-au anuntat intentia de a candida pentru Parlamentul Romaniei este important sa vada exact cum va fi impartit judetul, pentru a sti care zona il avantajeaza mai mult si unde sa candideze.
O solutie ar fi sa-l dati in arenda unei societati agricole si sa primiti bani sau produse la schimb. ... Omul ne-a sesizat ca si-a „inchiriat“ pamantul pe cinci ani, dar nu a primit nici un leu de la arendas pe motiv ca a fost seceta.
Cu toate ca localitatile membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a "Zonei Metropolitane Constanta" au fost stabilite inca din 2006 de Consiliul Judetean ca fiind Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba, Claudiu Tusac (foto), primarul Municipiului Mangalia a reusit sa atraga atentia presei cu o platforma-program impopotonata cu imagini copiate de pe internet dar si de proiecte-fantoma.
MEDIAFAX informeaza ca presedintele Traian Basescu implineste, azi, 4 noiembrie 2010, varsta de 59 de ani, in anii precedenti el sarbatorindu-si ziuade nastere de obicei alaturi de familie, iar pentru acest an fiind anuntata, pana la ora transmiterii acestei stiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA si la B1 Tv.
Un institut de sondaje ar putea aplica metoda pe un esantion semnificativ, si sa traga niste concluzii. ... "Tatomirescu Nelly "Depinde de urmasi!" Kaitar Istvan Janos" Traian Sparticatorul."Ioan Mihalcea "Nu stiu care-i marca preferata de whisky a presedintelui validat, asa ca nu-i pot pune eticheta.ST@Johnny Walker.
Profitand de lipsa de reactie a noii conduceri a Ministerului Transporturilor, Comunicatiilor si Turismului, datorata inerentei inertii decizionale specifice transferului de putere si instalarii noilor demnitari care vor coordona destinele transporturilor navale din Romania, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si-a continuat si dupa prima zi lucratoare a noului an politica de spoliere a celui mai mare port romanesc de la Marea Neagra.
Marii datornici nu se inghesuie sa-si plateasca obligatiile restante la bugetul de stat. Se vede asta chiar din lista publicata cu doua zile in urma pe siteul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
La sediul Primariei Municipiului Constanta s-a desfasurat ieri o intalnire intre primari si alti reprezentanti ai autoritatilor publice locale din localitatile Constanta, Navodari, Agigea, Basarabi, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Valu lui Traian si Poarta Alba, in vederea constituirii pe baza Legii nr.351/2001 a Zonei Metropolitane Constanta, un areal economic, social si cultural care in situatia in care se va infiinta, va deveni cea de a doua mare aglomerare urbana din Romania, dupa Bucuresti, cu o populatie de aproximativ 450 milioane de persoane.
Institutelor de cercetare din domeniul agricol li se pregateste ceva, dar de bine, dupa cum ne-a declarat ing.
google-analytics.com