Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (2.86 secunde)
Suparati sau poate bucurosi de acest clasament, ce a rezultat chiar din primele minute de la publicarea sondajului de opinie, unii dintre vizitorii cotidianul.ro au incercat sa-i modifice rezultatele. ... Realizatorii sondajului au reusit sa recupereze rezultatele corecte.
Cristian Boureanu a explicat ca Biroul Permanent National al PDL a considerat insuficiente rezultatele filialei pe care o conducea, iar el a decis sa demisioneze. ... Consider ca acest lucru este necesar avand in vedere ca BPN a considerat ca insuficiente eforturile si rezultatele filialei.
Agerpres informeaza ca Romanii raman reticenti atunci cand vine vorba de relatiile cu Federatia Rusa, releva rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei si Pietei (CSOP), in cadrul unui proiect demarat de Centrul pentru Prevenirea Conflictelor si Early Warning (CPCEW).
Presedintele PDL, Emil Boc, le-a cerut, sambata, la Focsani, delegatilor prezenti la Consiliul de Coordonare al PDL Vrancea sa aiba incredere in deciziile Guvernului pentru ca rezultatele se vor vedea in 2012 si a precizat ca masurile dure au crescut credibilitatea Romaniei pe pietele intenationale.
Presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy (foto), a declarat, la Bucuresti, ca este "impresionat" de rezultatele Romaniei in ceea ce priveste respectarea conditiilor tehnice pentru aderarea la Schengen, iar acest dosar va fi rediscutat "curand" in cadrul Consiliului.
Daca ne uitam cu atentie pe rezultatele partidului din ultimii doi ani, pot spune fara sa gresesc ca PSD Bihor poate spera la mai mult si poate emite pretentii la nivel judetean. ... Marturie ne stau si rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare si din turul intai de la alegerile prezidentiale.
Eforturile democrat-liberalilor de a convinge presa si alegatorii ca ei lupta pentru a transpune in realitate rezultatele referendumului din 2009 au fost spulberate de proiectul lui Traian Igas.
Rezultatele se vad. ... Astazi, prin cadrul legislativ creat, rezultatele incep sa apara. Nimeni dintre cei care fraudeaza statul nu mai doarme linistit, inclusiv judecatorii corupti.
"Probabil ca dupa alegerile locale, vom convoca Consiliul de Coordonare, Colegiul Director, in prima faza, pentru a analiza rezultatele alegerilor, pentru ca acestea sunt definitorii in raport cu modul in care conducerea partidului s-a implicat.
Fostul presedinte al PDL Gorj, Ionel Mantog, autosuspendat din partid, critica rezultatele obtinute de Organizatia Judeteana democrat-liberala la alegerile locale. ... Ex-presedintele democrat-liberalilor gorjeni ii infiereaza pe actualii sefi ai PDL Gorj pentru proasta organizare a alegerilor si nu isi ascunde satisfactia fata de rezultatele obtinute de PP-DD.
Presedintele CCR ne-a vorbit si despre referendumul din 2009 si a spus ca rezultatele sale vor trebui aplicate, intrucat nu pot fi amanate la nesfarsit.
Punctul de plecare il constituie rezultatele alegerilor locale. ... Dand la o parte rezultatele obtinute de UDMR, pentru PDL a ramas foarte putin.
Atunci cand vorbim despre rezultatele exceptionale ale USL si dezastruoase ale PDL de la alegerile locale. ... Am cazut eu insumi in capcana de a compara rezultatele alegerilor locale din acest an cu cele din 2008.
Am solicitat sesiune extraordinara, pentru a prezenta rezultatele si a incepe sa luam masurile necesare pentru a beneficia de pactul de crestere. ... Rezultatele acestui Consiliu European pentru tara noastra sunt pozitive, mult mai bune decat am fi crezut ieri.
Impunand un prag de prezenta la vot, pentru a valida rezultatele referendumului de destituire! ... Acum vedem ce ce INS nu a fost "capabil" sa dea rezultatele Recensamantului nici acum.
Rezultatele partiale, care ar fi permis schimbarea "cvorumului" la referendum, nu au fost publicate fiindca nu s-a intrunit Comisia de validare, un organism tehnic din interiorul INS.
traian basescu se pregateste sa repete ceea ce a facut in vara, adica sa anuleze rezultatele alegerilor din 9 decembrie, sub pretext ca vor fi fraudate.
"Dar acest moment (prezentarea lui Ponta - nr.) a mai scos la iveala ceva ce mi-a confirmat un punct de vedere pe care il sustin ferm dupa ce am vazut cu totii rezultatele alegerilor din decembrie.
Ministrul Transporturilor, vicepresedintele PSD Dan Sova, considera ca in ultimii doi ani Guvernul Romaniei a reusit sa depaseasca dezamagirea creata de noua de ani de nereusite ale regimului Basescu si sa ofere romanilor speranta prin masurile de reparatii sociale si rezultatele economice record.
Rezultatele economico-sociale dau masura adevarata a unei bune guvernari.
google-analytics.com