Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (3.39 secunde)
Rezultatele deosebite trebuie incurajate si in aceeasi masura recompensate, este de parere presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei. ... diplome, mici cadouri constand intr-un termos ori ceainic, precum si suma simbolica de 100 RON, toate ca recompensa pentru rezultatele deosebite obtinute la competitiile scolare din anul scolar in curs.
Cu privire la rezultatele alegerilor, coordonatorul capaniei social-democratilor, a spus ca la nivelul mandatelor de primar PSD este la distanta mare - de 7 puncte - fata de principalul contracandidat PD-L-ul, este de asemenea pe primul loc si la votul politic la consiliile locale si la egalitate in ceea ce priveste voturile politice pentru consiile judetene.
Prea devreme pentru o pronuntare Ieri presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, era multumit de rezultatele obtinute la alegerile locale din acest an, dar in privinta sustinerii unuia dintre cei doi candidati ramasi in cursa in turul al doilea PAER nu luase inca nicio decizie.
Momentan insa, Dutu nu vrea sa spuna tuturor lucrurilor pe nume, dar este clar ca are un dinte impotriva anumitor colegi si da de inteles ca PDL, fara el la carma, a plutit in aceasta campanie in deriva, drept dovada si rezultatele, pe care le considera slabe in comparatie cu asteptarile si targetul initial al filialei constantene.
Avand in vedere rezultatele obtinute de PNL, este primul partener abordat. ... Consider ca Jean Paul Tucan a obtinut un scor bun, de asemenea si PNL, luand in considerare rezultatele in judet si la nivelul tarii.
Potrivit mesajului celor doi, rezultatele subliniaza de asemenea efectele pozitive ale transformarilor care au loc in PSD si incurajeaza continuarea unor asemenea reforme.
Analiza de vineri se va concentra pe rezultatele turului intai si doi ale scrutinului local si se vor lua masuri acolo unde se impun, a afirmat purtatorul de cuvant al PC.
Deputatul Niculae Badalau a anuntat marti ca demisioneaza din toate functiile politice detinute in PSD, intrucat considera nestatutara decizia BPN de a infirma rezultatele Conferintei extraordinare a PSD Giurgiu, in urma careia el a fost reales la conducerea filialei.
Daca in numarul de ieri v-am facut cunoscute rezultatele celor de la grupele mari, astazi a venit randul celor mai mici fotbalisti. ... La final, galatenii s-au situat pe locul 6 in grupa, dupa ce au obtinut rezultatele:
Cu acest prilej reprezentantul PNL in MIRA a declarat ca este placut surprins de rezultatele obtinute de liberali la alegerile locale din Bihor, surpriza fiind si pentru conducerea centrala a PNL.
El a aratat ca, din numaratoarea paralela efectuata de PSD, explicatia diferentei mari intre rezultatele prezentate de exit-poll-uri si rezultatele finale consta in existenta unei campanii 'concertate" de influentare a votului.
Geoana a precizat ca propunerile care vor fi facute din judetele Olteniei - Dolj, Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti - vor tine cont de rezultatele obtinute in alegerile parlamentare, dar si de ponderea pe care regiunea o reprezinta in cadrul PSD.
In functie de rezultatele alegerilor, fie Partidul Comunistilor va avea nevoie de aliati pentru a instala un nou sef de stat, fie partidele necomuniste va trebui sa se alieze pentru a alege un presedinte.Cele doua mandate ale presedintelui Vladimir Voronin expira pe 7 aprilie si pot fi prelungite pentru doua luni - adica pana pe 7 iunie.
In functie de rezultatele alegerilor, fie Partidul Comunistilor va avea nevoie de aliati pentru a instala un nou sef de stat, fie partidele necomuniste va trebui sa se alieze pentru a alege un presedinte.Cele doua mandate ale presedintelui Vladimir Voronin expira pe 7 aprilie si pot fi prelungite pentru doua luni - adica pana pe 7 iunie.
La el participa toti sefii de filiale din tara, pentru a analiza rezultatele obtinute de partid la europarlamentarele din 7 iunie. ... Daca nu se restructureaza conducerea organizatiei, rezultatele la prezidentiale vor fi sub asteptari", a declarat Mogos.
Garda Revolutionara iraniana, o unitate militara de elita, a amenintat intr-o declaratie publicata pe website-ul sau ca va interveni, inabusind eventualele noi proteste, declansate de rezultatele alegerilor prezidentiale din data de 12 Iunie.
Aducerea lui Florentin Gust in fruntea filialei craiovene este cu atat mai surprinzatoare cu cat, pe parcursul conferintei, lui Iordache i s-a multumit de nenumarate ori pentru rezultatele avute.
Fata de rezultatele publicate joi dimineata, dupa numararea a 98,3% dintre buletinele de vot, PLDM are un mandat in plus (18), AMN pierde unul (7), iar PL si PDM se mentin (15, respectiv 13 mandate). ... Rezultatele finale sunt asteptate vineri.
Presedintele PD-L, Emil Boc, a precizat ca rezultatele de la alegeri indreptatesc partidul sa solicite presedintelui Romaniei ca postul de premier sa-i revina.
Prima tinta este de imagine si se refera la evitarea unei asocieri complete cu rezultatele viitoarei guvernari. Din perspectiva PD-L, cooptarea unor ministri de la alte partide va avea rostul sa asigure o disipare a responsabilitatii in ceea ce priveste rezultatele viitoarei guvernari.
google-analytics.com