Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (8.21 secunde)
Rezultatele economice ale guvernarii PSD pot fi simtite in buzunarele romanilor. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa remarc rezultatele economice ale guvernarii PSD.
Aceasta s-a vazut si in rezultatele guvernarilor PSD. ... Rezultatele le-a simtit fiecare cetatean in parte, iar impactul economic a fost dezastruos.
celor trei partide asteaptau inca rezultatele finale ale alegerilor locale 2016. La iesirea de la negocieri, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a confirmat ca partidul sau a batut palma cu social-democratii pentru sustinere reciproca in fiecare judet.
Rezultatele intalnirii decisive dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea (Autor: ... Rezultatele acestei intelegeri vor fi parafate la Comitetul Executiv din 20-12 septembrie, care ar putea avea loc in Delta Dunarii.
Acesta este profitul net obtinut in cursul anului trecut de Mittal Steel Galati, respectiv cu 10.312 miliarde lei mai mare decit cel realizat in anul 2003, care a fost de 3.688 miliarde de lei Planul gindit si pus in practica de catre conducerea combinatului siderurgic in vederea cresterii productivitatii si a eficientizarii activitatii au dat roade, acest lucru fiind oglindit si de rezultatele economico financiare inregistrate anul trecut la Mittal Steel.
In ceea ce priveste rezultatele in functie de venituri, situatia nu este foarte diferita de rezultatele generale. Astfel, dintre persoanele cu venituri sub 150 de euro pe luna, 17% sunt de parere ca cei mai fericiti sunt artistii.
In cadrul intrevederii de luni, edilul-sef al urbei va prezenta un punct de vedere oficial legat de rezultatele investigatiei efectuate de Consiliului Concurentei, care a scos la iveala faptul ca plafonul ajutorului de stat acordat combinatului siderurgic a fost depasit cu 371,672 miliarde de lei vechi.
In acest scop s-au luat in calcul rezultatele monitorizarii facute de Agentia de Mediu si Directia de Sanatate Publica intr-un numar de 17 puncte situate la o scoala, la o cladire administrativa, un spital si o serie de strazi.
Rezultatele studiului arata ca Timisoara are cel mai bun indicator economic, mai ales datorita investitiilor masive de capital strain.
Dacia a anuntat ieri rezultatele financiare pentru anul trecut. ... Stroe a precizat ca alti factori care au contribuit anul trecut la rezultatele financiare favorabile au fost cresterea productivitatii muncii, precum si exportul de colectii Completely Knocked Down (CKD), livrate uzinelor care asambleaza modelul Logan in strainatate.
Asteptam acum rezultatele acesteia pentru a putea comenta decizia DADL", a declarat Sorin Zaif, director Fluid Serv.
Conform CPE, din punctul de vedere al managerilor chestionati, pe primul loc intre criteriile de promovare (68,29%) se afla abilitatile, cunostintele si competentele in munca, urmate de rezultatele bune (46,34%) si de implicarea la locul de munca (45,53%).
Profitul creste, dar rezultatele sunt slabe Concernul auto a inregistrat in prima jumatate a acestui an o crestere de trei ori a profitului net, comparativ cu primul semestru din 2005, acesta ajungand la 1,2 miliarde de euro.
Cresterea productivitatii muncii s-a bazat, in principal, pe rezultatele din industrie, unde a fost inregistrat un avans de 10,7%.
Cu toate ca, potrivit unor surse autorizate, datele culese de Politie sunt mai mult decat suficiente pentru intocmirea unui dosar penal de zile mari, toata lumea asteapta acum rezultatele anchetei derulate de Fisc.
"Aceasta este o etapa preliminara in care se prezinta rezultatele obtinute in urma studiilor efectuate in primele sase luni pentru identificarea plusurilor si minusurilor existente in procesul de dezvoltare.
Mos Craciun a venit mai devreme pentru copiii olimpici ai angajatilor de la Doljchim si i-a rasplatit pentru rezultatele deosebite pe care le-au obtinut anul acesta la concursuri si olimpiade.
Stategia de informare elaborata de Agentie isi propune sa imbunatateasca cunostintele producatorilor agricoli prin transfer tehnologic, astfel incat rezultatele cercetarilor din institutiile specializate nu vor mai ramane doar la stadiul de studii, ci vor fi aplicate in gospodariile agricole.
Rezultatele sondajului evidentiaza faptul ca 41,67% dintre respondenti apreciaza ca stimulentele materiale si cele spirituale sunt la fel de importante. ... Rezultatele sondajului evidentiaza importanta ridicata care se acorda lucrului in echipa in firmele investigate (63,33% din firme).
Vineri, ALU a publicat rezultatele preliminare aferente exercitiului financiar 2006. ... Daca luam in calcul pretul din oferta, de 4,6 RON/actiune, si rezultatele preliminare pe 2006, actiunile ALU inregistreaza un multiplicator al profitului 10,46 si al capitalurilor proprii de 6,02.
google-analytics.com